Hamilelik Belirtileri?

Merhaba anneler benim kuzenim 4 gündür adet olmuyor ve mide bulantısı falan var acaba hamile olabilir mi bana yardımcı olursanız sevinirim

Ne olur yardım edin

Geçikmiş de olabilir havalardan dolayı ama emin olmak için bi test yapsanız daha iyi olur

Göğüsleri ağrı varmış sık idrara çıkıyormuş

Sık idrara çıkma ilk haftalarda çok olmaz çunku bebek küçuk olduğu için bebek büyüdükten sonra idrar kesesine baskı yaptığı için sık idrara çıkılıyo diye biliyorum

Peki hamilelik belirtileri içinde göğüs ağrısı var dimmi bildiğim göre

Bu 4. Aydan sonra olan birşey mide bulantısı da hemen olmaz zaten

İlk haftalarda o da olmaz bunun olması için süt oluşması gerek ee bu da 3. Aydan sonra olur şuan için geçerli olan tek belirtisi gecikme

1 Beğeni

Evet var ben hamileliğimde ilk 2 ay regl oldum son adetim gecikince test yaptım 2 aylık hamile olduğumu öğrendim

Anladım teşekkür ederim

Içiniz rahat olsun diye eczaneden bi test alip yapabilirsiniz

Abla 9 haftalık hamileyim bende mide bulantısı falan var

Benimde mide bulantılqrım aşırı vardı 15 haftalıkken bitti mide bulqntısı olması cok normal birsey ayva ve tuzlu sade kraker iyi geliyo

Abla bende işe yaramıyor

Ayy mide bulantısı çok kötü oluyor ya ben hiç birşey yiyemiyordum ilk 4 ay boyunca 5. Aya girince geçti 6. Ayda tekrar başladı ne yaparsam yapayım geçmiyor ama tuzlu kraker az da olsa geçiriyordu şuan 7. Aya girdim ama inş bu ay geçer​:face_holding_back_tears:

Abla o geçse bilme mide yanması gelir

Bebiş büyüdükçe mide yanması da artıyor şuan mideme baskı yapıyor diye durmadan yanma oluyor ama yeşil elma ve soda geçiriyor yanmayı bazende yoğurt yiyorum o da geçiriyor

Vallahi herkes yardımcısı olsun içinde bizim

Amin cnm ama sonu güzel olan birşey için tüm acıları çekebiliriz hatta çatlaklarım için bile bunu düşünüyorum hepsi bebeğimin bende bıraktığı bir iz​:face_holding_back_tears: hamilelikte yaşadıklarımızda onun büyümesinin yan etkileri​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ben 5 haftalıkken hamileligimi sık idrara çıkma akıntı artışı aşırı uyuma isteği belirtileriyle öğrenmiştim

1 Beğeni