İçime doğdu heralde
Ay İNŞALLAH o hissi bende yaşarım 11 gün var daha adetime ama sanki 11 yıl test yapmak için acele etmek de istemiyorum 1 hafta kala, tahmini adet günüm ve tahmini adet günümden 1 hafta sonra yapmayı düşünüyorum İNŞALLAH çok bekletmez kuzucuk
İnşallah pozitif çıkar. Allah gönlüne göre versin
Amiiin Rabbim tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklıca nasip etsin İNŞALLAH
Âminnnn inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
Merhabalar Ben 3. hafta farkettim Reglime son 4 5 gün kala yani İnanılmaz kasık ağrılarım ve ara sıra belime sıçrayan ağrılarım vardı geçmediği için test yaptım.Silik pozitif çıktı ve şuan 6 haftalık hamileyim
Merhaba @Merdane hoşgeldiniz
Merhaba @Cansu hoşbuldum
Sağlıkla gelsin kuzucuk darısı bizlere İNŞALLAH
Amin inşaAllah
@Merdane Aramıza hoşgeldin canım
Aynen bende de oyle oldu. Mide bulantisi, agrilar, reglime 5 gun kala yaptim yani dun. Chift cizgi cikti.
Mucize Anne’ye hoş geldin. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
Hoş buldum teşekkür ederim @NURAN
Çok teşekkür ederim Hoş buldum
Merhaba @Gapharli hoşgeldiniz
Bebeğiniz sağlıkla gelsin
Hic bir belirtiyle anlamadım çünki ben planladıgımdan beri test yapiyordum her gün
@Gapharli hoş geldin ,Gapharli adından azerbaycanlı oldugunu düşündüm ,oylesin galiba ?azerbaycanlimisin?
Benim de hep adetim gecikirdi bende bı doktora kontrole gidiyim dedim meğerse 7 haftalık hamileymisim
@Eslemnur gorumcemde adetim gecikmiş hic haberim yokmuş hamile.oldugumdan diyordu .
Kayinvalidemle inanmiyordum oyle seymi olur diye.
Çünki adet olmayınca insan neden olmadım diyor ve ustelik hamile oldunduğundan şüphelene bilinir.
Gercekten nasıl.oluyor anlayamiyorum