Hamilelik Belirtileri?

İçime doğdu heralde :heart_eyes::grinning:

1 Beğeni

Ay İNŞALLAH o hissi bende yaşarım 11 gün var daha adetime ama sanki 11 yıl :woman_facepalming:t2: test yapmak için acele etmek de istemiyorum 1 hafta kala, tahmini adet günüm ve tahmini adet günümden 1 hafta sonra yapmayı düşünüyorum İNŞALLAH çok bekletmez kuzucuk :see_no_evil::heart_eyes::heart::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

İnşallah pozitif çıkar. Allah gönlüne göre versin :heart_eyes:

3 Beğeni

Amiiin Rabbim tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklıca nasip etsin İNŞALLAH :palms_up_together:t2::heart_eyes::cherry_blossom:

1 Beğeni

Âminnnn inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah​:smiling_face_with_three_hearts::purple_heart:

3 Beğeni

Merhabalar Ben 3. hafta farkettim Reglime son 4 5 gün kala yani İnanılmaz kasık ağrılarım ve ara sıra belime sıçrayan ağrılarım vardı geçmediği için test yaptım.Silik pozitif çıktı ve şuan 6 haftalık hamileyim

4 Beğeni

Merhaba @Merdane hoşgeldiniz :innocent:

1 Beğeni

Merhaba @Cansu hoşbuldum :blush::bouquet:

1 Beğeni

Sağlıkla gelsin kuzucuk darısı bizlere İNŞALLAH :innocent::heart:

2 Beğeni

Amin inşaAllah :palms_up_together::bouquet::blush:

1 Beğeni

@Merdane Aramıza hoşgeldin canım :blush:

2 Beğeni

Aynen bende de oyle oldu. Mide bulantisi, agrilar, reglime 5 gun kala yaptim yani dun. Chift cizgi cikti.

4 Beğeni

Mucize Anne’ye hoş geldin. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınada alırsın inşallah :heart:

2 Beğeni

Hoş buldum teşekkür ederim @NURAN :blush::bouquet:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim Hoş buldum :heart::bouquet:

1 Beğeni

Merhaba @Gapharli hoşgeldiniz :smiling_face_with_three_hearts::star_struck::clap:t2::partying_face::partying_face::partying_face: Bebeğiniz sağlıkla gelsin

1 Beğeni

Hic bir belirtiyle anlamadım çünki ben planladıgımdan beri test yapiyordum her gün :grin:

1 Beğeni

@Gapharli hoş geldin ,Gapharli adından azerbaycanlı oldugunu düşündüm ,oylesin galiba ?azerbaycanlimisin?:hugs:

Benim de hep adetim gecikirdi bende bı doktora kontrole gidiyim dedim meğerse 7 haftalık hamileymisim

2 Beğeni

@Eslemnur gorumcemde adetim gecikmiş hic haberim yokmuş hamile.oldugumdan diyordu . Kayinvalidemle inanmiyordum oyle seymi olur diye. Çünki adet olmayınca insan neden olmadım diyor ve ustelik hamile oldunduğundan şüphelene bilinir. Gercekten nasıl.oluyor anlayamiyorum :smiley: