Hamileliğinizi ne zaman söylediniz

Hamileliğinizi çevrenize kaçıncı haftada söylediniz

Valla canım benden sana kardes tavsiyesi ister inan ister inanma ama erkenden söyleme benı dılden dile dolastırdılar sonra nazara geldim sakla bence ınsanların kalbî eskısı gibi temiz değil herkes haset ediyor

2 Beğeni

Ben şuan 3 aylık hamileyim sadece ailem biliyor bende insanların düşüncesine pek güvenmiyorum risk bitince söylemeyi düşünüyorum 4 aydan sonra

Bende 4 aylık olup risk bitince soylemistim

Ilk gun idrar testinde ciktigi aksam esime suprizi patlattim hemen gidip kan testiyle onaylattik aksaminda 1 hafta icerisinde ultrasona gittik ayni hafta bebek patikleri alip ailelerimize kostur kostur müjdeledik kayinvalidem hediye paketini acinca anyalamamisti ne yapicam dedi bunu :smiley: annemde actiginda inanamadi :laughing: video falan yaptik o anılari esimi ve ailelerin ogrendigi videolari derledim :laughing::laughing: ama uzak cevreye soylemedik bir süre sorup durunca bizde var dedik herkes soruyodu zaten söylemek istemedik ama yalanda söyleyemedik soran herkes ögtenmis oldu bazi akrabalar rüyamda gordum varmi oyle bir sey diye aradi :woman_shrugging:

Haklısınız. sadece anneme söyledim eşim biliyor bide görümcem ama ona söylemez olaydım biz aynı iş yerinde çalışıyorduk ben şuan orda çalışmıyorum oradaki ablalara söylemiş eski çalıştığım yerdekiler de ogrendi

Ben aile büyüklerine söylemek için sabırsızlanıyorum şuan çok yeni o yüzden tüm aileye duyurmadim. Bende risk geçene kadar çevreye soylememeyi düşünüyorum tabi başarabilirsem​:joy:

Çok güzel bir duygu gerçekten bu özel anı sevdiklerinle paylaşmak :slight_smile: benide bı arkadaşım ve annemin teyzesi görmüş rüyasında :joy:

Valla canım Allah haset insanlardan korusun gerçekten cok pıs nefisli insanlar var sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah

3buçuk ay kimseye söylememiştik biz eşimle sonrasında haberi vermiştik kayınvalideme söylemeye gittiğimizde söylemeden o beni çağırdı yanına sen dedi bir şekil birşey duruyorsun göbek falan değişik olmuş dedi birşeyler mi var dedi kadın hissetmiş:smile::smile:

1 Beğeni

Eşime kan testim pozitif çıkınca söyledim ailelere 1.5 2 aylıkken çevreyede 3 den sonra söylemeye başladık şuan 7 aylığım

Bizim anneler gunu oncesiydi anneme anneler gunu hediyeni onceden verelim istedik diyip verdik :smile: videoda en komik babamın tepkileri annem anladi ama babam sonradan anladi sasırma ani bakislari bebek geliyo denince donup tekrar bakisi gülüsü duygulanip odadan cikip bir sure sonra gelisi vardi kardesim videoyu cekerken ögrendi bilmiyodu o da soka girdi videoyu unutmus bir ara ne falan dayimi oluyorum simdi oldu en büyük soku yasayan kardesim oldu :laughing:eşimi kandirmistim regli oldum demistim falan sonra onada supriz olunca aglamisti yutkunamamisti kan testine gittigimizde donuste arabada baba oluyorum diye bagriyodu yanimizdan gecen arabalardan hayirli olsun falan diyorlardi cok guzel o anlar ya :laughing: mutlaka kaydetmeye calis oturup herkesin tepkisini izleyince muthis guzel anılar oluyo

Aynı saniye tüm Türkiye duydu :smiling_face_with_tear:

Benimde öyle​:smiley:7 yaşındaki kızım bile sınıfındaki arkadaşlarına söylemiş anneler tebrik edince farkettim kayınvalidem de karnınızda mercimek tanesi kadar yok niye herkese söyledin diye kızmıştı şahsen ben içimde tutamıyorum​:smiling_face:

1 Beğeni

Bende öyleyim, güzel şeylerde içim içime sığmaz kötü şeyleri de hayatta söylemem ama :smiley::smiley: o an musayit değildim aksami bekleyemezdim, eşimi arayamiyordum mesaj attım adam kafayı yedi, yüz defa yemin etmisimdir hamileyim diye :smiley:Güzel şeyler bunlar gözü olanın gözü çıksın ne diyelim, fesatlardan korusun Allah ama inanılmaz güzel bir duygu çocuklar gibi sekiyordum :smiley:

:laughing:benimde kayınvalidenin ağzinda bakla ıslanmamıştı kimle konustuysa söylemis annem söylemiyodu kimseye

Üçüncü çocuğumuz ama sanki ilk çocuğumuz olacak gibi mutluluk var içimizde sezeryan gününü dün aldık eşimde bende sabaha kadar uyumadık doğana kadar 4 5 gün uyku yok bize herhalde gerçi ben aylardır uyumayı unuttumda​:smiley:

Gördüm paylaşımını, inşallah sağlıkla gelsin benimki de 38+6 da olacak 7 Kasım’da ve heyecan, mutluluk, merak, son günler ve doğsun istiyoruz artık kucağımıza alalım istiyoruz ne güzel siz 3 te de aynı heyecan, mutluluk çok güzel Allah kavuştursun :smiling_face_with_tear:

Kayınvalidem nazara aşırı inanır o yüzden söyleme der annem pek şey yapmaz kim sorduysa söylemiş:smiling_face: