Amin inşallah sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza seninde dönmedi mi bebeğin sezeryan mı olacaksın
Ailelere sadece hemen söyledim mecburiyetten disariya 16 haftalik olunca söyledim
Hayır benimki baş aşağı korkuyorum Ayşegül, çatıda dar zaten ben biliyordum baştan beri böyle olacağını ne kendime ne catima güveniyordum kaçınılmaz sonda oldu
Kızlar son paylaştığıma bakabilir misiniz anlayan var mı çok aklıma takıldı acaba dış gebelik mi ya doktor yok öyle bir durum dedi ama kesenin durduğu yer tubafkma gitti
6 aylık oldum hala çevrem bilmiyor sadece ailelerimiz biliyor
Esime 3 gun sonra annelerimize hemen diger akrabalarada 4.ayımda soyledim
Testten sonra
Herşey nasip kısmet canım hakkında ne hayırlısı ise olsun
İlkinde 3haftalıkken bi akrabamız bildi sağolsun herkes bildi. Husranla sonuçlandı. Daha sonra eşime asla söylemiceksin akrabaların nazar yapıyor diyerek 4. Ayımı bitirdim öyle söyledik
Çok teşekkür ederim amin hepimiz hakkında inşallah
Ben 39.haftayı doldurdum daha bilmeyenler var 8 haftalık olunca ailelerimize söyledik, 16 haftadan sonra da yakın çevremize denk geldikçe söyledik. Görüşme fırsatı bulamadıklarimiz hâlâ bilmiyor galiba
4 aylık olunca söyledim aileme bile sadece eşimle bizim aramizdaydi gonullenen oldu da yapacak birşey yok ilkini söyledim haftasına düşük yaptım bundada çok korktum sakladım hep
2 aydan sonra sadece iki aile biliyodu nazar çok kötü bir şey benim arkadaşım evlendiği ay hamile kalmıştı her iese soylediler işdə dildən dilə gəzdi bebeğini kaybetti bir daha hamile kaldı aylar sonra yine kaybetti evliliğinden bir yıl gecdikden sonra hamile kaldı şimdi çox kötü zorluklar çekiyor ilk kan geliyordu şimdi iyi ama baya zorlanıyor o yüzden ne kadar geç o kadar iyi bir diyer arkadasimda evlendiği ay hamile kaldı ve aynı durum her kese söylediler ve ondanda kan geliyordu yani nazar evi yıkar
Ailemle 3 aylıkken paylaştım cinsiyeti belli oldugunda sosyal cevremle paylaştım
Ben de 3 aylikken soyledim . Ramazanda hamile oldugumu kurbanda da cinsiyeti soyledim galiba
Esime de dpgum gununde soyledim .
8 haftalikken
4+3de biz öğrendik. 6+2de söyledik ailemize. 7+1de herkes öğrendi Şuan 27+1 olduk
Ben kardeşimle birlikte kan tahlili verdim pozitif çıkınca akşamına eşime söyledim öğrendiğimde zaten 7 haftalıktı sonraki gün sabah erkenden hastaneye gittik ultrason da kese göründü ailelerimize de o gün söyledik bir iki hafta sonra çevremiz öğrendi yavaş yavaş saklanacak bir şey olduğunu düşünmüyorum tekrar hamile kalsam yine hemen söylerdim