Hamileliğin erken belirtileri nelerdir?

Hamilelik belirtileri nelerdir ve hangi ayda başlıyor adetten önce hamile olup olmadığı anlaşıla bilirmi

1 Beğeni

Anlaşılabilir benim mide bulantısı baş dönmesi bel ağrısı yorgunluk halsizlik olmuştu grip falan oluyorum sanmıştım hatta bu belirtiler 1 2 hafta önce olmuştu sonra Adetimin geciktiğini fark ettim

Belirti kişiden kişiye değişiyor. Belirti olmaması da normal bir durum yani.Genellikle adet olacak gibi regl agrısı olur kasıklarda batma agrı olur. Ben tup bebekle hamile kaldım transferden bes altı gun sonra kasık agrılarım basladı. Adet agrıları ile birebir aynıydı. Bulantı ise 6.haftamda basladı… Her gebelik farklıdır. Dediğim gibi bazı arkadaslarımın hiç belirtisi olmadı.

Herkeste aynı belirtiler olmuyor. Hatta bazılarında hiç belirti olmuyor. Ben de hiç belirti olmadı. Sadece içime doğmuştu sanki hamileyim bu ay adet gormeyecem kesin d din öyle de oldu.

Bende bu ay bekliyorum merak ettim için sizlere sordum tekrar olmasa baya ozulurum kendimi beklentiye girmek istemiyorum guzumde çok yolda

Bende belirti sık idrara çıkma ve mide hazımsızlığı artı göğüs buyumesi yer alıyor

Nezaman test yapılması uygun

Kişiden kisisye değişiyor canm ama mesela bende adetim üç gün falan gecikince üç hamilleigimdede sol kasığımda batma olurdu ozAman hissederdim olduğunu

Ben her ay hamileymişim hissiyatini yaşayıp hayal kırıklığı yaşadım. Baş dönmesi oluyordu ama regl yaklaştığı için sanıyordum sigara içiyordum ama midem bulanarak içiyordum. Aklıma nedense o defa hiç hamilelik ihtimalini getirmedim 9 gün gecikti bekledim sonra gidip test aldım pozitifti

Benmde bugün baya batma hissi oldu ama ümitlemek istemiyorum yaa iki gündür adet olcakmş gbi sancı grip çıkıyo ama adetime var daha bugün yumurtlama günüm hatta inşallah bu ay olur

Göğüs ağrısı hissettim ben başka adet gecikmesi harici hiç bir belirtim olmadı

Benim adetim duzensiz oldugundan pek adet gecikmesi ile yorumlayamazdim. Acikcasi vucudumuz alishmish oldugundandir nedendir bilmem adet oncesi kasilma sheysini yapmaya devam ediyor. Goguslerde gerginlik, belimde kasilma oldu. O yuzden ilk baslarda anlayamadim. Benim shuphe etmeme en onemli etken yorgunluk ve uyku haliydi. Genelde uykulu bir insan olmadigimdan bu benim icin farkedilir bir durum oldu. Bir de garipti ama ilk 3 haftada agzimda demir mi diyeyim pas mi garip bi tadla uyaniyordum. Genel olarak bunlar hepsi belirtiymish sonradan hamile oldugumu bildigim zaman arashtirinca anladim.

1 Beğeni

Bende sol kasıkta batma oldu adet öncesi

Göğüs haasasiyeti olur bende ellerimi daha atamam çok acır

Kendimi çok yorgun hissediyordum adetim sekiz gün geçti test yaptım öğrendim üç dört gün sonra kusmalar başladı ve göğüs hassasiyeti

1 Beğeni

Benimde adet oncesi gogusler hafif acır siser gibi olur ya oyleydi anlamamistim birde adetime 7-10 gun gibi bisey kalmistı kasıklarımda kasilma ve batma gibi bi his olmustu 6 gun kala erken gebelik testi yaptım hafif silik cikti sonra her gun ilk idrarla adet gunume kadar kaset test yaptim 2 3 gun icinde tam net cizgi oldu adetim 5 gun gecikincede kan verdim falan filan…

1 Beğeni

Bende de titreme ve sırtıma elektrik çarpar gibi ağrı olmuştu bel ağrısıyla bide goguste hassasiyet sanırım en belirgin de buydu ins testinizin de pozitif olduğunu görürsünüz :cherry_blossom::palms_up_together:

Adet 5 gün gecikse test yapılsa pozitif çıkarmı acaba

Adetiniz beş gün geciktiyse sağlık ocağına direk kan verin bence zaten beta hcg oranina kan ile illa bakacaklar