Varsa zaten cikiyor sadece takip gerekiyor ben bir kere kimyasal gebelik gecirdim bilmiyordum belirtim falanda yoktu gecikmem olunca silik cizgi gordum 1 gun gecikmem oldu supelenip yapmistim 4 5 gun boyunca hep test yaptim ve hepsi silik cikiyordu kan verdim cok dusuk deger olunca doktorum anlatti kimyasal olabilir takip ettigin icin fark ettin cogu kadin yasiyormus kurtaj vs gibi bir islemde olmuyor bebek hic tutunamamis sayiliyor sonra 2 ay sonra gebe kaldigimda ayni seyi yasamamak adına 6 gun kala yaptim adet gunume kadar net cizgi gordugumde sevindim gecikmemde 5 gun olunca kan vermistim sonra 2 gunde bir 2 kere kan verip artis gorunce muayene olmustum o sekilde ilerlemisti yani takip et istersen adetin 4 5 gun gecikince net cizgi goruyorsan kan verip ona gore doktora gorunebilirsin bence
Bende cok fazla göğüs hassasiyeti oldu , bir de cok fazla uyuyordum , yani normalde gunduz hic uyumam ama gündüz bile uyuyordum. Eskiden gündüz uyuyorsam eger grip oluyordum ona bagladim kesin grip olcam diye ama hamileymisim. Aslinnda 4 gun gecikti benim yine de ihtimal vermemiştim yani hala adet olacagim diye bekliyordum bana kalsa hala beklerdim. Kuzenim dedj bir test yap birsey kaybetmezsin diye meger hamileymisim
Ben ishal olmuşdum . Hep uykum vardı yorgundum . İştahim açılmışdı ve goren yüzümün renginin değiştiğini söyluyordu 2-3 hafta sonra test pozitiv çıktı
Bende test yapmayı bekliyorum dedim adetim 5 gün geciksin sonra yaparım yorgunluk halsizlik tembelik çok var bende birde mide hazımsızlığı çok fazla ne yesem dokunuyor bana bilmiyorum ne olacak
Hayırlı olsun gebeliginiz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin