Hamile pantolonu

Kızlar alıp memnun kaldığınız varsa fotoğraf atabilir misiniz lütfen (internet sitesinden)

1 Beğeni

Lcw pantolonları güzel

2 Beğeni

Genelde herkes orayı tercih ediyor bende baktım da, internetten her şeyi alıyorum ama pantolon alırken çok tereddüt ediyorum boydan kaynaklı birde şimdiki bedenimi alsam uzun süre giyebilir miyim acaba

2 Beğeni

Evet uzun süre giyersin. Ben de hangi beden alırım bilemiyordum. Kendi bedenimi aldım. Ona göre göbeği tasarlamışlar Beğenmezsen iade edersin, beğenirsen bize de fotoğrafını atar mısin :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Lcw Benim pantolonumuda ,hamilelik tulumumuda ordan aldik memnunum @anon11793039

2 Beğeni

Tabiki atarım çok kararsızım galiba mağazaya gidip denemeden alamicam gibi gözüküyor :woman_facepalming:t2:

2 Beğeni

Link veya fotoğraf atar mısın çok kararsızım da

2 Beğeni

Foto atdım.ama bekleniyor.onaylayınca goruceksin atdigim pantalonu.gercekten cok memnun kaldım Beli buyuk ve karnim kucukken daraltiyordum icindeki şeyle :joy: Şimdi karnim buyudu biraz istedigim darlikta tapa biliyorum kolaylikla :smiling_face_with_three_hearts: 3 aydır giyiniyorum. Rengi telefonda bulanik dusdu gercekte rengi cin renkde

1 Beğeni

Kendi aldigimi atayim bak canım

1 Beğeni

Hmm güzelmiş canım sağol :smiling_face:

2 Beğeni

Şuan 14+3 haftalığım boyum 1.70 50 kiloyum yemekten sonra 52 falan oluyor hamileliğimde ve sonrasında giymek için kaç beden almalıyım sizce 36 bedenim genelde ama 38 mi alsam bilemedim

2 Beğeni

38 biraz bol olur. Ben de tulumumu bebek rahat etsin diye bir beden buyük almıştım pişman oldum. Şuanki bedeniniz neyse o bedende alın. Tulumu lcw’den almıştım

1 Beğeni

Hmm öyle yapım o zaman zaten çoğu yorumlarda hep küçük beden almışlar kilolarına göre biraz da esnek oluyor galiba

2 Beğeni

Likralıysa esner de esner

1 Beğeni

Bu nasıl sizce karın kısmı kayar mı acaba aşağı doğru

2 Beğeni

Aa çok guzelmiş ben de boyle model çok aradım bulamadım. Tam bedenine göre alırsan kayma yapmaz. İcten ayarlama oluyor kimilerinde bunda var mı

1 Beğeni

Bilmiyorum baktım da göremedim duruşu istediğim gibi siyah dar paça istiyorum bende her şeyle kombin yapabileceğim

2 Beğeni

Ben çok beğendim eminim size de çok yakışır :face_holding_back_tears::star_struck:

2 Beğeni

Çok Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::see_no_evil:

2 Beğeni

Ben bunu giydigimde 60 kiloydum. İcinde kuculten buyulten var canim.:roll_eyes:

2 Beğeni