Kızlar alıp memnun kaldığınız varsa fotoğraf atabilir misiniz lütfen (internet sitesinden)
Lcw pantolonları güzel
Genelde herkes orayı tercih ediyor bende baktım da, internetten her şeyi alıyorum ama pantolon alırken çok tereddüt ediyorum boydan kaynaklı birde şimdiki bedenimi alsam uzun süre giyebilir miyim acaba
Evet uzun süre giyersin. Ben de hangi beden alırım bilemiyordum. Kendi bedenimi aldım. Ona göre göbeği tasarlamışlar Beğenmezsen iade edersin, beğenirsen bize de fotoğrafını atar mısin
Lcw Benim pantolonumuda ,hamilelik tulumumuda ordan aldik memnunum @anon11793039
Tabiki atarım çok kararsızım galiba mağazaya gidip denemeden alamicam gibi gözüküyor
Link veya fotoğraf atar mısın çok kararsızım da
Foto atdım.ama bekleniyor.onaylayınca goruceksin atdigim pantalonu.gercekten cok memnun kaldım Beli buyuk ve karnim kucukken daraltiyordum icindeki şeyle Şimdi karnim buyudu biraz istedigim darlikta tapa biliyorum kolaylikla 3 aydır giyiniyorum. Rengi telefonda bulanik dusdu gercekte rengi cin renkde
Hmm güzelmiş canım sağol
Şuan 14+3 haftalığım boyum 1.70 50 kiloyum yemekten sonra 52 falan oluyor hamileliğimde ve sonrasında giymek için kaç beden almalıyım sizce 36 bedenim genelde ama 38 mi alsam bilemedim
38 biraz bol olur. Ben de tulumumu bebek rahat etsin diye bir beden buyük almıştım pişman oldum. Şuanki bedeniniz neyse o bedende alın. Tulumu lcw’den almıştım
Hmm öyle yapım o zaman zaten çoğu yorumlarda hep küçük beden almışlar kilolarına göre biraz da esnek oluyor galiba
Likralıysa esner de esner
Aa çok guzelmiş ben de boyle model çok aradım bulamadım. Tam bedenine göre alırsan kayma yapmaz. İcten ayarlama oluyor kimilerinde bunda var mı
Bilmiyorum baktım da göremedim duruşu istediğim gibi siyah dar paça istiyorum bende her şeyle kombin yapabileceğim
Ben çok beğendim eminim size de çok yakışır
Çok Teşekkür ederim
Ben bunu giydigimde 60 kiloydum. İcinde kuculten buyulten var canim.