Hamile pantolonu

Dün bunu sipariş verdim eşimle LC ye gittik ama çok az kalmıştı hamile pantolonları boyuma göre olursa bedeni kalmamış bile olsa internetten sipariş vericektim ama kısa gibiydi hepsi büyük bedenleri kalmıştı genelde bende biraz daha bekleyim dedim buda kışlıkmış çok rahat falan diyor yorumları güzeldi bende sipariş verdim zaten son zamanlarım kışa denk geliyor kullanışlı olur diye düşündüm gelince de beğenirim umarım :smiling_face:

3 Beğeni

Sportif hamiş olacaksın :smiling_face_with_three_hearts: güzel günlerde kullanın inşallah rahat olur

2 Beğeni

Teşekkür ederim evet genellikle spor bı insanım :smiling_face::cherry_blossom:

2 Beğeni

Pantolon olarak lcw den hamile pantolonu aldım çok rahat birde trendtoldan tulum aldım inanılmaz rahat

4 Beğeni

Efil efil tam yazlık güzel günlerde kullanın :star_struck:

1 Beğeni

Bende bunun siyahını almıştım :heart_eyes: çok rahat ve tatlı

1 Beğeni

Benimde beyendiklerim sırasındaydı fakat bulamadım bunun cins olanini aldik :hugs: Güle gule kullan arkadaşım

1 Beğeni

H&M’in de mama kısmı var internetten baktığımda güzel de gözüküyordu. Türkiye’de ne kadar seçenek var bilmiyorum ama

1 Beğeni

Defactonun indiriminden almıştım ben 1 tane iyi ki almışım diyorum yeri çok güzel bakabilirsin indirim zamanı 250 tl civarıydı

Bende bunları kullanıyorum. Bu taytlar daha sonra da kullanılabilir. Takımda emzirme fonksiyonlu olduğu için doğum öncesi de sonrası da rahatlıkla kullanılır.

Bende lcw dan aldım çok güzel ve kullanışlı