Hamile olduğunuzu ilk ne zaman anladınız?

Ben cocuk istemiyodum yani 2 cini bana resmen supriz oldu ben hastalanmagi beklerken 1 hafta gecikdigimi gordum ve test yapip hamile oldugumu gordum ama allahin bana bir mucizesi oldu minigim :smiling_face_with_three_hearts::heart:

2 Beğeni

1 gün adetim gecikti diğer gün test yaptım. Her ay negatif çıktığı gibi yine tek çizgi göreceğim diye hiç heyecanlı değildim. Sonra çift çizgi oldu :pleading_face: o an her şeyi unuttum neden bilmiyorum çok korktum ve o telaşla eşimi de korkutarak uyandırmışım :melting_face: ikimizde anlamadık ve tam olarak sevinemedik test bozuk filan sandım. Hiç hayal ettiğim gibi olmadı. Doktora gittiğimizde keseyi görmedi ve çok saçma şeyler anlattı. 10 gebelikten 6sı düşer, 2si ölü doğar, 1 veya 2 tanesini sağlıkla alırız kucağımıza gibi. Erken sevinmeyin demek istedi. Ve o kalp sesini duyana kadar geçen ilk 1 ayı hiç unutamıyorum boş/dış gebelik geçirdiğimi düşünerek birdaha hamile kalamayacağım diye ağlıyordum :smile: hayalimde eşime sürpriz yapmak havalara uçmak filan vardı ama hiçbiri olamadı heyecanı yaşayamadık. Kalp sesini duyduktan sonra derin bir nefes aldık çok şükür :heart_eyes: şimdi 2 gün sonra cinsiyet öğreneceğiz :blue_heart:🩷

2 Beğeni

Erken menopozdum 2.5 yil hic olmadi kizim var 5 yasinda hastanede yatti pankreasdan dolayi hastanede devamli adet olucak gbi oldum olamadim sanirim uzuntuden devamli adetten kesildim dedim sonra kasik agrisi ve gogus sancisi cektim ruyamda bebegim oldugunu gordum gittim test yaptim silik cikti kan verdim doktorlar mucize dedi

1 Beğeni

Vallah ilk hamilik de hemen anladım adetim gecikti hemen biliyordum 20 gün sorna test yaptım hamile çıktı … Şimdi bunda iki gün geciktim test yaptım hamile :rofl: nedense hemen anlıyorum

Kendimi yorgun bitkin hissettim kokuya hassasiyetim vardi ordan anladim

Ben media markette dolaşirken kasığıma giren ani krampla hissettim çok farklıydı cünkü, reglime daha olmasina ragmen hemen test yaptim ve cift cizgiydi… hayallerim gercek olmustu​:four_leaf_clover::heart_on_fire: