İlk hamilelik belirtiniz ne oldu? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız?
Planlı bir hamilelikti, kurabiye yerken midem bulanmıştı. 3+5’de pozitif gördüm (regliden 2 gün önce)
Benimkide planlı bir hamilelikti diye hər gün test atıyordum .16 gunlukdu test atdıgımda gösterdi pozitiv ciktii…şoyle soyleyeyim planladıgimizdan beri hər gün atiyordum test…yani.gunum gecti gecmedi oyle seyler le oyrenmedim hamileliyimi…və miyde bulantisi diyorsun ya cansucum…miyde.bulanti 2 ,3 ayda oluyor.sende nasıl 1 ayda.oldu.gununun gectiginide mi vark etmedin?
Regli olmayı beklerken ilk ay öyle geçiyor diye mi 2 ve 3. Ay demek istedin. Şimdi bu açıdan bakınca anladım.
En son 23 ekimde regli oldum 21 kasımda regli olacaktım ben 18 kasımda hamile olduğumu öğrendim. Yani beklenenden daha erken öğrendim.
Hamile olmayı beklerken vücuttaki her belirti genelde hamilelik belirtisine benzetilir. Örneğin çok gazın vardır. Beslenmeden kaynaklı da olabilir ama hamileliğin ilk belirtileri arasında gaz olması da var.
Ben çok midesiz biriyim. Yani kolayca midem bulanmaz. Kurabiye yerken hafif bulantı olunca hamile olduğumdan şüphelendim. Erken gebelik testi aldım ve pozitif oldu. @Cəsurumm
Benimde günümden gecmemişti,23üydü gunum.ama ben ayın 19u test atdım malum hər gün atiyordum deminde soyledim.,demək istedigim miyde bulantisı 2 ayında oluyor səndə 21 gunde olmuş ,bazı bayanlar oyle oyreniyor hamileliyini diye duymustum.sende oyleymissin
Mide bulantısı ve uyku. Uykuya doyamıyordum. 3 haftalıkken öğrenmeme rağmen, belirtiler baya erken başlamış bende
Bende aslında beklemiyordum ama eşime aldığım parfüm kokusundan midem bulanmisti ve ne kadar iğrenç kokuyor bunu kullanma daha demiştim. O da sen aldın ya bunu bana demişti
aldığımda güzeldi şimdi kötü kokuyor dedim yine anlamadım ama testi yaptıktan sonra aklıma bu konuşma geldi.
Ben iki sene öncesinde tüp bebek yaptırmıştım tutmamıştı tüpler tıkalıydı normal yolla olmaz diyorlardı onun için adetim 10 gün geçmesine rağmen ihtimal vermiyordum ağrı kesici filan içtiğimden gecikiyorum diyordum bayramın birinci günü öylesine test yapalım dedik ve 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
Evliliğimin ilk günü ilk beraberligimizde olmuş. İlişkiden 9 gün sonra hızlı gebelik testi nden aldım eczaneden. Belirsiz pembe çizgi çıktı . 3 gün sonra da aile hekimime gidip beta HCG testi istedim orda net anlaşıldı 13 gün içinde hamile kalmışım
Ben 16 gunumde ogrendim @Flz hamilelik testi ile
Sizde benim gibi nerdeyse erken ogrenmissiniz @Sevane18 9 gün içinde olan olmuş bende bu yaşıma kadar aldığım en güzel haber oldu
Benimde aldigim ən guzel haberdi şükür rabbime ben 16 gune hamilə kaldim annemlere dedigimde annem inanmadi sən evlenmeden biseymi yaptin dedi
estagfurullah anne dedim napim erken kaldiysam hamile,erken kanalında oncedenmi yapiliyor ya
Şimdiye kadar duyulmamisti burda oyle bisey annem ve s duymamistilar 16 gune hamilə kalan.
Belki de kalan varmış ama bilmiyormuş niye biliyormusun?çünki hər kəs bir ay tamam olsun test yapayim diye bekliyor.ama ben beklemedim hər gün atmaya basladim və sonunda cizgi gordum
Oyle iste,rabbim bebeklerimizi korusun inşallah @Flz
Benim 1 hafta karnim ağrıdı hafif kramplar oluyordu ara sıra. Sonra lekenme oldu. Ben hiss etdim hatta dedim yarın test yaparim sabah erkenden diye ama kaynanam akşam bi gördüm test veriyor bana , aldim bende test etdim pozitif çıktı o kadar çok sevindim ki.
Allah olmayanlara nasib etsin inwAllah.
Tekrar hayırlı olsun sizin adınıza da çok sevindim benimde kardeşim inanmadı 1 aydan önce belli olmaz düğünden önce mi oldu diye kavga edip gitti. Düğünden önce ben zaten hem dini hem resmi nikahliydim . Düğün den önce nasıl yaparsın diye şoka uğradı. Bende erken gebelik testinin 9 ve 13 günde pembe çizgiyle silik şekilde gorunecegini okumuştum gerçektende belli belirsiz silik pembe çizgi çıktı çubukta 3 gün sonrada sağlık ocağında kan testi verince gebe olduğumu öğrendim . Allah kısmet ettiyse demek 1 haftada da oluyormuş gelde insanlara açıkla
çok da önemli değil çocuğumuz sağlıkla dünyaya gelsin başka bir şey düşünmüyorum
Allah çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlısı ile inşallah hem biz hem bebeğimiz sağlıklı olsun @Sevane18
Amin arkadaşım
Cooooooooooooooook amin Hepimize iyi bayramlar bu arada anne ve anne adayları