Merhaba arkadaşlar hamile olduğumu bilmeden grip olunca arkadaşım dolorex içirdi birde kistim olduğu için soğan suyu kürü önerilmişti onu içiyordum 16 ekimde doktora gittim hamilelik yoktu 16 ekimde başladım küre hamileliğimi öğrenir öğrenmez bıraktım çok korkuyorum bi sorun olur mu acaba hamile olduğunu bilmeden ağrı kesici içen vs var mı hamileliğimi dün öğrendim
Hamilelikte tek içilebilen ağrı kesici parol ama soğan kürü için bilemicem bencr bi doktorunuza danışın
Doktora henüz gitmedim daha öncesinde bilenlere sormak istedim korkuyorum da belki bilen duyan vardır diye sormak istedim
En kısa zamanda doktorunuza danışın ama Allah’ın koruduğunu kimse koruyamaz canınızı sıkmayın ani hareket yapmaktan kaçının hamileliğinizi nasıl öğrendiniz evde tes mi yaptınız
Test de yaptım sağlık ocağına kan da verdim
Merhaba @Mercimek_ve_annesi hoşgeldiniz hamile olduğunu bilmeden yapılanları size moral olması için buraya bırakıyorum
Hoşbulduk efendim biraz için iim rahatladı sağ olun ilkinde kayıp yaşayınca insan korkuyo haliyle cumartesi test yaptım negatif diye soğan suyunu içmeye devam ettim meğer ikinci çizgi sonradan çıkmış iyice adetim gecikince atmadığım teste baktım çift çizgi sonra yeni bi test yaptım falan o gün bugündür kafama takılıyor karnım acıyor gibi oluyo diyorum bişey mi oluyo
En iyisini doktor bilir ama bu aylarda ağrı varsa dinlendiğinde geçiyorsa ve kanama yoksa korkma rahim büyüdüğü için oluyor olmalı
Aynen öyle ama kanda da çıktıysa en kısa zamanda doktorunuza danışmanızda fayda var yani en yakın zamanda doktorunuza gidin tabi siz yine de hep en güzelini en sağlıklısını düşünün iyi düşünün iyi olsun
Pazartesi ya da salı gideceğin m doktora inşallah yarın tekrar Bi kan daha vereceğim beta değerinin ne kadar arttığını görmek için inşallah sonra doktordan da hayırlı haberler almak nasip olsun iki kayıp verdim bi kayıp daha vermek istemiyorum
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız içinizi ferah tutun kötü düşünmeyin dua edin iyi düşünün dediğim gibi
İnşallah Allah razı olsun inşallah dolorex hamileliğin son üç ayında çok zararlıymış diye okudum ilk üç ayında gerek olmadıkça kullanılmamalıdır diyo o kadar yavrumun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa elbette gelecek yoksa da elden bişey gelmez ilkinde her şeye dikkat ettiğim halde nasip olmadı mesela
Sadece bi tane mi içtiniz ilaç
Evet onu da ateşim vardı arkadaşımın evindeydim o uykudan uyandırdı içip geri yatmışım sonra o ilaç terletti iyi oldun dedi ne içirdin diye sorunca anladım kendimde değildim
Bence kanama vs yoksa telaş etme. Hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce alkol almıştım, bir sıkıntı olmadı. Dolorex’te de bir sıkıntı olmaz. Ayrıca 5 aylık hamileyken kanal tedavisi olmuştum. Doktorum çok çok ağrı çekersem bir tane içebileceğimi söylemişti. O süreçte de bir tane Dolorex içmiştim. Bir sorun olmadı
Ohhh bunu duyduğuma sevindim ben birde soğan kürü içiyordum o düşüğe neden olur dediler 16 ekimde doktor hamilelik yok dedi diye başladım 15 gün içecektim 15.gün hamile olduğumu öğrendim umarım bişey olmaz daha önce kayıp verdim o yüzden korku olmuştu biraz rahatladım çok sağ olun
Korkmayın, Allah’ın izniyle bir şey olmaz Kaç haftalık gebeydiniz ?
Henüz çok yeni daha dün öğrendim son adet 3 ekim ona göre 4 haftalık görünüyor ama 16 ekimde gebelik yoktu ne kadarlık oluyo bende bilmiyorum
Hemen hemen 5 haftalık falan olmalı. Daha çok yeni. İçinizi ferah tutun
Allah razı olsun hamilelikte insan çok evhamlı oluyo ilkinde de böyleydim ben kaybettim sonra eltim hamile kaldı ona korkma ben çok korktum ama gerek yok rahat ol dedim şimdi ben tekrardan hamileyim o korkular illa oluyo birde her kafadan ses çıkıyo soğan yiyoruz çocuk düşmüyor soğan suyundan niye düşsün mesela bazı şeyler çok mantıksız