10 haftalik hamile miyim degil miyim hayla cözemedim çoğu Hastaneye gittim ve hep Bişey gözükmüyor denildi Ama Adetim son ( 23 Mart 2024) gelmisti ve şuana kadar hic bir kanama yaşamadim karnim baya bi ileri gitmeye başladi ve geceleri uyuyamiyorum Temizlik hastasi bi insanim Deterjanlarin kokusuna bile dayanamiyorum sabahlari midemin bulantisindan kendime gelemiyorum en son doktora tum belirtileri var demiştim Ultrason da hic bir sey gozukmuyor dendi yine bu durum Hamile miyim yoksa degil miyim acil biri cevap versin
Kan testi yaptırmadınız mı ya da ultrasonda bebeği görmediniz mi hala? Keseniz oluşmamış mı?
Kan testi haftaya yaptircam kanda cikiyormuş Valla ultrasona 2 kez gittim ve cikmiyor ne kese ne de bebek gözükmuyor gec döllenme olur diyorlar araştırmalar gore da gec dollenme olur deniliyor Can sıkan bi durumla artik doktora gitmekten hevesim kalmadi
Nerdeyse 4 aylık olacak dedinize güre nasıl ultrasonda çıkmadıki
Ben 4 haftada test pozitif çıktı 6 haftada hastaneye gitim ultrason da net çıktı vardı
Normal testler hiç yaptın mı orda birşey çıkmadı
Vallah benden anlayamıyorum Kan testinde belki cikar dediler haftaya kan testi yapacak doktor Valla Gözüme uyku girmiyor Cikmiyor diye üzülüyorum
Idrar testleri de bi tuhaflık var ilki pozitif cikiyor ikincisi negatif
Bir terslik var canım hayir ola peki daha önce adet düzensizliğin varmiydi yoksa ilk defa buyle bir gecikme yaşıyorsun
Peki gene test yapmadin
Ilk defa.
Yok yapmicam haftaya doktor kan testi yapicak
Ama söyledin belirtiler hamilelik belirtisi şuan dedin şeyleri aynısını yaşıyorum ben inşallah yanilmazsin hamile çıkarsın
Inşallah ya vallah şuan bile hareket edince bi sanci giriyo alt karnimin bölgesine
Mesela diyorlar kasık ağrısı kanama ben hiç birini yaşamadım aslında hamilelikler çok farklı gelişiyor herkeste aynı belirti vermez
Bende Kahvrenegi kanama vardi tam 3 gun sürdü Yerleşme kanamasi dediler sonra yine bir kanama yaşadim kirmizi ama baya bi yoğun kanama oda 4 gun sürdü ona da implantasyon kanama dediler vallah hiç bişey anlayamıyorum artik karmakarışık bi durum
Neden haftayı bekliyorsunuz ki? Özel hastaneye gitseniz 2 saatte kan testinde çıkıyor hadi o da olmadı sağlık ocağına gitseydiniz kandan bakarlar Dı, hadi herşeyi geçtim kan testi olmadan kadın doğum doktoru size hamilelik teşhisi nasıl koyabilir
Hayırlı haberlerle gel inşallah sonuçlar dilediniz gibi olur
Almanyanin kurali hangi hastaneye gitsem de randevu veriyorlar oyle hemen bakmiyorlar
Inşallah Canim