Heee şimdi oldu
Almanya işte Hep Herşey randevu ile
Burda yazmıştın canim
Heee yaw bende kafa gitti artk herseyi unutuyorum
Bu belirttiğiniz şekilde ben bir kimyasal gebelik yaşadım farkında olmadan böyle bir şey yaşamış olabilirsiniz. İki üç gün kahverengi akıntı oldu az az sonrasında düşük başladı ve regl gibi 5 gün kadar kanamam oldu. Düşük yapmışta olabilirsiniz. Sağlıklı bir gebelikte yoğun 4 gün süren kırmızı bir kanama normal bir durum değildir çünkü.
bisey olmaz cnm bende öyleyim. Bu aralar
Bilmiyorum çoğu normal dedi bazi hamile kadinlar üstüne görürmüş
Dış gebelik olabilir mi bazen bebek rahim dışında başka bölgeye yerleşip büyüyebiliyormuş
Bilmiyorum diş gebelik ultrasonda görünüyor diyorlar ama bende hiç birsey gorunmuyor
Canım dedigine göre 10 haftalık ultrasyonla kesin kesin gözükür üzmek istemem ama yerleşme kanaması da okadar uzun sürmez .
Peki alttan muayene yapmadılar mı bende 8. Haftaya kadar ultrasonda bebeği göremedi doktorum dış gebelik olmasından korktuk alttan muayeneyle görebildi siz 10 haftalık diyosunuz bebeği goremese bile keseyi görmesi lazımdı bu zamana kadar ki kanamadan bahsediyorsunuz ilk dediginiz kahverengimsi evet yerleşme kanamasi olabilir ama 4 gün yoğun bir kanama da oldu demişsiniz sizin bu dediklerinizi ben düşükte yasamistim o kadar yoğun bir kanama normal değil diye biliyorum umarım ben yaniliyorumdur