Hamile kalmadan önce adet belirtilerini yaşadınız mı?

İnşallah ya benim de içime öyle doğdu hep :rofl:

Ay işte benim mide bulantıları, kusma. 15+2’yim. Doktora gittiğimde 16+6 olacam. Cinsiyet netleşecek bakalım bekliyorum. Şükürler olsun her şey yolunda. Teşekkür ederim bu arada

Ha yok ya ama çok yüksek ihtimalle erkek (doktorun tahmini ve kendi tahminlerime göre)

Aminnn, inşallah :cherry_blossom:

1 Beğeni

Yeeesss, var var var :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Ne kadar geldi kanaman? Üstüne görme veya yerleşme kanaması da olabilir. Bazı kadınlar hamile kaldıktan sonra aynı adet görür gibi kanama olurmuş.

1 Beğeni

Ben de hamile olduğuma inanmadım ilk çünkü adet belirtileri vardı hep. Uf böyle de umutlandırıp durmak istemiyorum seni​:worried::person_shrugging:

Nasıl gördünüz acaba

Ben net yaşadım

Ne yaşadınız

Bende bu durumu merak ediyorum adet gibi oldum ama adet kadar yoğun değil günümden 1 hafta önce oldum 2 3 gün sürdü kahverengi lekelenme sen hariç hafif bi kanama vardı

Ben gebeliğimi geç öğrendim. Adet sancılarını hemen hemen 2 ay çektim. Yerleşme kanaması oluştuğu için gebelikten şüphelenmemiştim

Peki kaç gün adet kanaması gibi kan geldi

Benim adetim 5 gün gecikmişti stresten zannettim hastanede biyopsi için verdiğim idrar tahlilinde çıktı :see_no_evil: adet belirtileri dışında inanılmaz göğüs hassasiyeti vardı

Peki üstüne görme yaşadınız mı adet mı

Yok yaşamadım yani tahlilden bir gece önce Bi lekelenme oldu adet zannettim ama ufacık bir lekelenmeydi tutunma lekelenmesi o dedi doktorum.

1 Beğeni

İlk ay sadece 2 defa kanamam geldi. Sonra kesildi. Diğer ayı tam hatırlayamıyorum ama onda da 1 veya 2 defa kan geldi. Sonra hastaneye gitmiştim zaten

Valla benimde sadece belimde ağrı var 5 günüm gecti test alsamm mi bilmiyorum