Merhabalar bende anne olmak istiyorum bu ay adetimin gecikmesini bekliyorum sabırsızlıkla 2 gün kaldı adetime fakat adet sancısı göğüs hassasiyeti vs. bütün belirtileri yaşıyorum sizlerde hamile kalmadan önce adet belirtilerini net olarak yaşadınız mı? Yoksa hamile kalınca bu belirtiler olmuyor mu?
Bende ilk basta regl sancisi gibi oldu heralde regl olacam dedim megerse hamileymisim gogsumde de hassasiyet vardi
Benimde aynı şekildeydi hatta şuan gebelik var ama hala regl olcak gibi kasık sancısı ve göğüs hassasiyeti var. Umarım istediğin gibi ilerler her şey
Hamile kalmayı çok istiyorum şuan okadar ağrılı ki sancım regl olucam diye ödüm kopuyor teşekkür ederim geri dönüşünüz için kızlar.
İnsallah vardir bebis
Ayy inşAllah aminnn
Erken gebelik testi alırsan öğrenirsin
Erken gebelik testi alırsan öğrenirsin
Ha bekle o zaman
Evet ben yasadim , hatta adet gecikmeden sonra da ayni belirtiler yasadim , su an 5 hafta gebeyim ve hala bazen karnim agriyor . Bu normal
Benim annemde mesela 3 aylik olana kadar test negatif gösteriyordu
Gebeliğin ilk belirtilerinde de bu saydıklarınız var. Umarım gebesinizdir
Hoşgeldiniz aramıza
Ayy inşAllah hamişimdir bekliyorum hala tetikte umarım hoşbulmuşumdur
Ay hadi inşallah
Bende normalde regl döneminde pek göğüs hassasiyeti olmazdı çok çok nadir. Hamile kaldığımda dururken bile sızlardı. Ama başka regl belirtisine benzer bir şey yaşamadım
İnşAllah hamişssindir cihaz yanılmıştır bende gecikmek üzereyim hala adet olmadım üzülmemek için test yapmıyorum bakalkm hayırlısı
Ben adet gördüm normal bi şekilde meğerse halk arasında üstüne görme denirmiş hamileyken adet gördüm yani anlayacağın o belli olmuyor 11 haftalık hamileyim ama adet günüme göre 7 haftalık olmalı şuan
Insallah canim
Kan testi yaptır canım durum nedir şuan
Adetim 3 gecikti zor sabretim gebilk testi aldım yaptım iki çizgi çıktı benimde adet sancilarim vardı kan verdim kan sonucunda da çıktı şim 9 haftalık hamileyim