Hamile kalmadan önce adet belirtilerini yaşadınız mı?

Merhabalar bende anne olmak istiyorum bu ay adetimin gecikmesini bekliyorum sabırsızlıkla 2 gün kaldı adetime fakat adet sancısı göğüs hassasiyeti vs. bütün belirtileri yaşıyorum sizlerde hamile kalmadan önce adet belirtilerini net olarak yaşadınız mı? Yoksa hamile kalınca bu belirtiler olmuyor mu? :neutral_face:

1 Beğeni

Bende ilk basta regl sancisi gibi oldu heralde regl olacam dedim megerse hamileymisim gogsumde de hassasiyet vardi

2 Beğeni

Benimde aynı şekildeydi hatta şuan gebelik var ama hala regl olcak gibi kasık sancısı ve göğüs hassasiyeti var. Umarım istediğin gibi ilerler her şey :pray:t2::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hamile kalmayı çok istiyorum şuan okadar ağrılı ki sancım regl olucam diye ödüm kopuyor​:joy: teşekkür ederim geri dönüşünüz için kızlar.:heart_eyes:

İnsallah vardir bebis :heart:

1 Beğeni

Ayy inşAllah aminnn​:kiss::heart:

1 Beğeni

Erken gebelik testi alırsan öğrenirsin :kissing_heart:

2 Beğeni

Erken gebelik testi alırsan öğrenirsin :cherry_blossom:

Ha bekle o zaman :rofl:

1 Beğeni

Evet ben yasadim , hatta adet gecikmeden sonra da ayni belirtiler yasadim , su an 5 hafta gebeyim ve hala bazen karnim agriyor . Bu normal

1 Beğeni

Benim annemde mesela 3 aylik olana kadar test negatif gösteriyordu :smile:

1 Beğeni

Gebeliğin ilk belirtilerinde de bu saydıklarınız var. Umarım gebesinizdir :star_struck::star_struck::star_struck:

Hoşgeldiniz aramıza :rainbow:

2 Beğeni

Ayy inşAllah hamişimdir bekliyorum hala tetikte​:joy: umarım hoşbulmuşumdur​:smiling_face_with_three_hearts::heart:

Ay hadi inşallah :heart_eyes:

Bende normalde regl döneminde pek göğüs hassasiyeti olmazdı çok çok nadir. Hamile kaldığımda dururken bile sızlardı. Ama başka regl belirtisine benzer bir şey yaşamadım

İnşAllah hamişssindir cihaz yanılmıştır :pensive: bende gecikmek üzereyim hala adet olmadım üzülmemek için test yapmıyorum bakalkm hayırlısı:pensive:

Ben adet gördüm normal bi şekilde meğerse halk arasında üstüne görme denirmiş hamileyken adet gördüm yani anlayacağın​:sweat_smile: o belli olmuyor 11 haftalık hamileyim ama adet günüme göre 7 haftalık olmalı şuan

2 Beğeni

Insallah canim :smiling_face_with_three_hearts:

Kan testi yaptır canım durum nedir şuan

Adetim 3 gecikti zor sabretim gebilk testi aldım yaptım iki çizgi çıktı benimde adet sancilarim vardı kan verdim kan sonucunda da çıktı şim 9 haftalık hamileyim :heart:

1 Beğeni