Hamile kalmadan önce adet belirtilerini yaşadınız mı?

Allah sağlıklı bir şekide İnşallah sanda verir cnm :palms_up_together::palms_up_together:

Bir de kan testi verin isterseniz, üzülmeyin. Negatifse de sonraki ay denersiniz :smiling_face_with_three_hearts:

Neden acile gitmiyorsun ki?

Sağlık ocağı da bakar, oraya git

Hamile kalınca daha da artıyor.Bende öyle oldu .Biliyordum hamile olduğumu.:smiling_face:

Tamam ama bie hafta beklemekten daha iyi değil mi sağlık ocağına gitmek?

Evet sürekli açı kapatıp, telefonun parlaklığını tamamn açıp baktım bana da öyle gibi geldi. Ama söylemedin umutlanma diye. Diğer yaptığı testleri atsana bir de?

Belki içindeki şey en başında öyle gölgeli gibiydi. Çünkü diğerinde sonrakinde yok böyle bir şey. Ama pozitif olduğu halde negatif çıkan oluyormuş. Ay inşallah güzel haberler gelir

Tabi ki umutları kaybetmek yok stres yok nooo daha gününüz geçmemiş 4 5 güne kadar olmazsanız pozitif sonuç alırsınız inşallah ama şuan daha erken evde yapılan erken gebelik testleri gününüz geçmediği için pozitif sonuç vermeyebiliyor bekleme de kalacaksınız umarım pozitif sonuç görürsünüz :pray::star_struck:

Meraba arkadaslar bende adet olucam saniyodum öyle kasik agrilarim vardi ki adet sancisina benzeyen ama bi turlu olamadim eşim 2 tane test cubugu aldi 10.15 gün gecti test yaptim negatif çıktı aradan bi hafta daha gecti diğet test cubugunuda denedim bu sefer ikinci cizgi soluk cikti sonra eşim bi test cubuğu daha aldi​:rofl: 3gun sonrasina falan hastaneden randovü aldik doktora gitmeden sabah bikere daha denedik boşa gitmesin çubuk diye bu sefer iki çizgi cikti​:rofl:cok matrak bi test dönemi yasadik

1 Beğeni

Benim de hafif kasik agrilarim vardi sanki hatta arada batma oluyordu ama pek goguslerimde bisey yoktu halsizlik vardi biraz bir de bel agrisi oluyordu ama adet olmayi bekledim klasik kokulara duyarlilik iste ne bileyim sabah bulantisi felan olmayinca ben hamile degilimdir ya diye kendimi beklentiye sokmak istememistim cunku daha guclu belirtilerden sonra adet olup uzuldugum icin :smiling_face_with_tear: sonra adetten 2 3 gun once kadar test yaptim poztitif cikti ama ben hala yok ya bozuktur bu adet olmam lazimdi diye dusunmustum ama bi yandan istemem ama yan cebime koy modundaydim doktora gidene kadar da manyak gibi her gun test yapmistim :face_holding_back_tears::sweat_smile:

Ama sunu soylemeliyim ki biz de 2 sene ara ara denemeler yapmistik bebek icin kesinlikle kendinizi asiri beklentiye sokmayin akisina birakin saglikli beslenmeye vaktinde uyuyup dinlenmeye bir da sabah saatleri iliskiyi tercih edin kendimce bir oneri her ay her ay bekleyince insan gerçekten uzuluyor stres oluyor bu da hamile kalmayi etkiledigini dusunuyorum bir de yunurtalama gunlerini mutlaka takip edin kendinizle beraber esinizi de iyi besleyin :rofl: benim esim benden fazla avakado muz felan yemişti :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

İlk önce bana haber et :rofl:

2 Beğeni

İnşallah guzel haberlerinizi bekliyoruz :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

Ben regl oldum sen de durumlar nedir :pensive:

Selam canım ben adet oldum malesef üzülerek yazıyorum bunu. Üstüne görmede kan rengi farklı oluyormuş sende kan rengi nasıldı kaç gün sürdü vs. Bana detay verebilirmisin biraz :orange_heart:

1 Beğeni

Eeveeettt var bencee baksanaa çıkmış pembe çizgi. Kız çok sevindim Allah seni inandırsın.

Ne zaman vereceksin kan tahlili?

Yaa teşekkür ederim :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

1 Beğeni

Hadi güzel haberleri bekliyoruz :see_no_evil:

Kız sen demeden önce bir görsen sürekli bakıyorum, parlaklık açıyorum falan. Acaba bana mı öyle geliyor dedim, kıza yazmayayım umutlanır dedim. Ama belki 20 kere baktım en az ahahaha. İnsan böyle daha çok heyecan yapıyor değil mi :see_no_evil: