Halsizlik 🥲

Sürekli yorgunluk yemek yememek isteği mide bulantısı bide bel ağrısı koku hassasiyeti karın baş ağrısı 1 aylık hamilelik Ne yapa bilirim

Bolca dinlenin​:joy: gayet normal yaşadıklariniz bebeğiniz rahme yerleştiği için baskı yapıyor rahim büyüyor ondan oluyor

dinleniyorum amma geçmiyor bide hastayım diye daha çok halsizim oluyorum amma mide bulantısı cok onu nasıl geciricem

Bide bolca c d vitamin alın meyve tüketin bol kur yemiş fındık badem ceviz süt için bulantıyı iyi gelir derler

Tuzlu çubuk kraker yeyin rahatlatır sizi

Bi zararı olmazmi onun

Çubuk krakerun mi

Ben sürekli limon yiyorumda bi problem olmazki

Yani portakal mandalina tüketin hastaymissinz bide hamilelikte başka bişey gelmiyor elden

Burda ki hamişler genelde çantasında evinde kreker bulundurur​:joy::joy: hemen ağzınıza atın rahatlar en azından miğdeniz

1 Beğeni

Qirp için ilaç dökmekte olmaz

Tamam öyle yaparım da bir sorunum yok dimi onu aşerisem​:joy:

Yok sorun olmaz ama herşeyin çoğu zarar

Evet orasıda öyle

Aha kendimi buldum yatakta resmim çıktı :joy:

Hayır canım çok limon düşüğe sebebiyet verir bende yiyorum ama çok az ve kim ne derse desin midesi bulanan kişi hiç bir şey yiyemez ve içemez doktora git ve sana ya prilam yada prizin yazsın iki gündür biraz gözlerimi açabiliyorum ilaç içtim diye yoksa cenazeden farkım yoktu valla bak şaka maka bir yana telefonu elime almaya halim yoktu

Kaç haftalıksın sormayı unuttum

Bolca dinlenin :blush:

Bir aylıkmis

Siz kac haftalıksız