Halsizlik 🥲

Ya bende öyleyimdir süreklilik limon yiyorum

Yaa dikkat etmemişim pardon

1. Haftaya girdim ama benim bulantılarım 6 haftanın sonunda başladı

Bende genelde çok severim ve her zaman yerim ama ilk aylarda dikkat etmemiz gerekiyormuş

Dokturmu söyledi

Sağ salim gelsin inşallah

Hayır canım doktor söylemedi çünkü doktora sormadım ama geçen yıl alternatif tıp ile ilgilenen biri ilk 3 ayda çok tüketimini önermiyorum demişti. Ondan sonra bende biraz araştırdım öyleymiş

Amin tüm anne adayları bebeklerini sağlıkla kucağına alsın inşallah kardeşim

Mide bulantısına Maalesef bişey yapamıyordum.

Hafifletmek için pastörize edilmiş yoğurt yiye bilirsin.

Aç olunca bişey yememe isteğine karşılık meyve yiye bilirsin.

Koku hassasiyeti için evi sık sık havalandır.

Ben en çok buz dolabı kokusuna hassasiyetliydim

Daha yolun başındasın,rabbim kolaylık versin :slightly_smiling_face:

6+4 bnde 1 haftadır çok halsizim kokulara asiri hassasiyetim var çok zor geçiyor

Ben araşdırdım öyle bişey yok yinede dokturda sormak gerekir

Evet bacım bende de öyle aşırı midem bulandıyor ve baş ağrısını rahim büğüdüğü icin zor oluyor in şee Allah güzel olur sonrası

Evet malesef​:smiling_face_with_tear:

Mide bulantisi icin ya sari ya beyaz leblebi de iyi geliyor diyorlardi ama hangisi emin olamadim :face_holding_back_tears:

@AysuNuh aramıza hoş geldin :partying_face: gebeliğin hayırlı olsun :rose: şu süreçte olağan bir durum Allah yardımcın olsun bir an önce atlatırsın bu dönemi inşaAllah :palms_up_together:t2:🫶🏻

Hayırlı olsun gebeligin​:hugs: Benimde beş haftalıkken bașladı bulantım suyu 12 haftalığız ve hala devam ediyor. Ama ilk zamanlardaki halsizligim azaldı. Prilam da kullandim yine geçmedi bulantim . her hafta bir kilo verdim. Gercekten çok zor bir süreç evimden mutfağımdan herşeyden tiksindim. Bulanti olunca hic bir şey yiyemiyorsun krakerin bile tadı çok kotuydu yiyemedim. Zaman galiba ilaç. En kisa zamanda geçmesi için dua ediyorum bende​:smiling_face:

Dinlenmek lazım ama çalışın çokta uyumayın çünkü Allah korusun çokta uzanıklı olursanız inkişafı dura bilir

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

1. aydan sonra rahatlarsınız inşallah :blush:

Su bile icemiyor onuda çıkarıyosaniz hastaneye gidin 7 haftaligiz 2 gun yatis verdi susuz kalmisim​:sweat: