Haftasina göre küçük göbek

Merhaba bugun doktora gıtın ve haftasina göre küçük bir göbegi var oglusumun bu durumu yasan varmi? Sonradan duzeldi mi?

Sali prenatoljiye gitin hersey yolunda dedi bugun Seker dktoruna gitim göbisi ve bebek haftasina göre küçük dedi. :cry: kafamda deli sorular. Duzelir mi sonradan ? 26+6 haftamdayim

Yok mu aynisini yasayan

Canım geçmiş olsun. Benim de bebeğimin göbek bölgesi iki hafta önden gidiyordu. Şeker tarama testi yaptık şeker çıktı. Ondanmış diyet ve her ana öğün sonrası 20 dk yürüyüş ile devam etmemi istedi doktorum. Dediklerini yaptım şuan 2 güne kadar geriledi yani normal sayılabilir ölçüde. Bunun altında yatan sebebi bulup ona yönelik bir yıl izlemek gerektiğini düşünüyorum.

Gecmis olsun Canim :heart:

Yani acikcasi kadin doktorum sadece kafasi bi kac gün önde dedi ama normal dedi prenatoloji hersey yolunda dedi, sonra Seker doktoru degerlere bakti bebegin göbegi kücük dedi ilaclarinda degisiklik yapmicaz simdilik dedi. Kadın doktoru ve prenatolojide bisey demedi ama yinede tedirginim

Çok geçmiş olsun. İçin rahat etmezse bir doktora daha görün daha sağlıklı olur

Korkuyorum çok

Bizimde karim cevresi 22.haftadan beri 2 hafta geride. Doktorum bizi cok korkuttu plesantadan anneden giden damarlardan yeterince beslenemiyor olabilir dediler. Perinatolojiye tekrar gittik damarlarda vs bir problem cikmadi suan 34 haftaligiz karin cevresi hala 2 hafta geriden geliyor zayif bir bebek esimde bende minyonuz sizede sorun yok dedilerse kendinizi üzmeyin doktorlar bizi çok korkuttular ama bu haftaya kadar geldik hala haftalarindan zayif geliyor ama gelismeye devam ediyor sonucta

Korkma bence benim bebeğin mesela kafası önde benim kafam biraz büyük çünkü bacakları biraz geriden geliyor babası küçük boylu çünkü yani biraz doktorlar bilimsel geliyor ama sende tevekkül et çünkü Allah onu çok şükür nasip etmiş sağlıkla verir inşallah diye dua edelim bende şeker yüklemesi yaptırdım sorun çıkmadı bazı şeyleri çok irdelemeden ilerlemek lazım sanırım :nazar_amulet::heart:

1 Beğeni

Gecmisler olsun :hibiscus: Benide tansyon ve Seker icin prenatolojiye yönlendirdi ve doktor dedi iyi gözukuyor, ama Seker doktoru dedi haftasina göre göbegi kucuk ondan öncede 2 hafta kadin doktoruna gitmistim oda dedi kafasi 1 hafta ileride

1 Beğeni

Hergün walla sükür Ediyorum, allahım kasasiz belasiz kucaklarimiza versin :heart: 2 hafta önce kadin doktoru dedi kafasi 1 hafta önde Seker doktoru da dedi gobegi küçük ama prenataloji iyi gözukuyor hersey dedi.

Ben. Kendimde 1.56 boyundsyim ve dogarken küçükmusum

Saglikla gelsin minikler stres bebege daha zararli her bebek kilolu yapili olucak diye bisey yok :cherry_blossom:

Uterin arten direnç yüksekliği var mıydı

Damarlarda bir direnc yok diyorlar ama bebek kilo almiyor gecen hafta 1800 dediler bu hafta 1650 ölctü baska doktor iyice kafam karisti ne yapacagimi sasirdim

Ee peki niye böyle bisey önermedilermi

Takip edilicek gelisimi durunca doguma alinicak sanirim

Gecmis olsun Allah kasasız belasiz bebislerimizi versin kucaklarimiza inşallah . Kaç haftaliksin

Amin insallah 34 haftaligim, dogum kilosu az olacagi icin küvözde kalma durumu olucak buyuk ihtimalle gittigim hastanede de yenidogan yogun bakim yok hastane degistirmek durumunda kalicam vs biraz stres oldum siz

Çok Gecmis olsun. İşte banada gobegi kucuk dedi yani çok tedirginim. Sıkma canını iyi olur inşallah bi çok bebek 34 haftalık gelıyor.

Ben daha 27+4 haftaligim ve insan hep korkuyor walla

Sende korkma banada senin haftalarinda küçük dediler bu zamana kadar geldik az kaldi çok sükür

İyi olur inşallah hepımız için . Doktora gitignde haber verirmsn