Haftasina göre küçük göbek

Veririm tabi

Merhaba doktora gittik 2 kg olmus boyu vs iyi fakat karin cevresi hala küçük geliyor. Suyum baya azalmis doktorum bu durumda 37 38 de bebegi aliriz dedi beklemek risk olur dedi. Böyle küçük bebekler daha canli ve beslenmeye hazir oluyor anne karninda yeterli beslenemedigi icin dedi. Küvöz ya da yogun bakimlik bir durumu olacagini düsünmüyorum dedi.

Melike çok geçmiş olsun canım . Bol bol su iç 4 lt kadar içersen suyu artabilir. Kilo yapacak şekilde beslen Allah’ın izniyle sağlıklı bir bebeğin olacaktır.

1 Beğeni

Tesekkür ederim, icmeye calisiyorum insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim. Sezeryan durumu tedirgin ediyor doktor 37de aliriz dedigi icin acaba erken mi davraniyoruz vajinal sansimiz varmi diye ama doktor risk diyor

Ekma ve havuç suyu artırıyor diye biliyorum bende günde 1 elma yemeye çalışıyorum belki faydası olur diye yazmak istedim

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim ben de de kesede kan vardı şükürler olsun 33. Haftaya kadar geldim. Doktorum bir çok problemin sudan kaynaklı olduğu söyledi. Bana 4 lt kadar su iç diyor dediklerini yapıyorum çok faydasını gördüm. Sana da Su icmeni tavsiye ederim canım. Rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın.

1 Beğeni