Haftaları yakın hamişler 🫂

Merhaba hanımlar ben hamileyken gözlerim haftama yakın hamişleri arardı ve bulduğumda da arkadaş olurdum.

Sizin haftanıza yakın hamiş arkadaşınız kim? Hadi haftanızı da yazın belki yeni dostluklar başlar :innocent:

Diane Keaton Pregnancy GIF

5 Beğeni

36+2 haftalığız

5 Beğeni

38+4 olduukk biizz :smiling_face::heart_eyes:

5 Beğeni

23+2 haftalık

5 Beğeni

37+5 hafta

4 Beğeni

25+6 yarın 26 haftalık oluyoruz

4 Beğeni

Benim miniğim henüz 14 haftalık. Haftama yakın arkadaşlarım var ise tanışmak isterim.

4 Beğeni

Biz de bugün 27ye girdik :slight_smile:

4 Beğeni

17+4 günlük hemen hemen yakınız :hugs: tanisalim ben leyla 32 yaşında istanbul avcilar da yaşıyorum 2 oglum var biri 13 yaşında küçük 9 yaşında digeride yolda :hugs::heart_eyes:

4 Beğeni

Çok yakın bebişlerimiz :smiling_face_with_three_hearts: @Hasen

3 Beğeni

26+1 olduk bebişim le​:face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts::fairy:

3 Beğeni

@Hasen @Gaye bizler yakınız hafta olarak :cherry_blossom::face_holding_back_tears:

3 Beğeni

@Hava @Medisim @Fidan1 bizler yakınız :bouquet:

3 Beğeni

Ayy evet az kaldi

2 Beğeni

Aralık sonu mu ocakta mı gelmeyi seçecekler çok heyecanlı :see_no_evil::grin:

5 Beğeni

Evet bende bunu heyecanla bekliyorum. Gönlüm ocakta olmasından yana :pray:t2: sağlıcakla vaktinde gelsinler :smiling_face_with_three_hearts: @Flz @Hasen

5 Beğeni

Bizde 22+0 olduk prensesimle :white_heart:

3 Beğeni

21 ile 24 ocak arasi görünüyor minnoş kızımın gelişi​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::sweat_smile::sweat_smile:

3 Beğeni

İnşallah inşallah sağlıklı hayırlı ve kolay şekilde bebeklerimize kavuşuruz inşallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::heart::heart: @Gaye

2 Beğeni