Haftaları yakın hamişler 🫂

26+2 olduk bizde bugün

3 Beğeni

Bizim kızın da 14 ocak görünüyor ama her an her şey olabilir görücez :hatched_chick::smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Merhaba Arkadaşlar ben de 5+3 haftalığım 1 hafta önce hamile oldugumun haberini aldım.

10 Beğeni

@Elifacar aramıza hoşgeldin :two_hearts: hayırlı olsun

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim :kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts::heart_hands::dove:

5 Beğeni

Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız umarım :palms_up_together::bouquet:

4 Beğeni

Öyle vallahi bakalım prensesler ne zaman gelmek isteyecek hayırlısı ile :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::cherry_blossom::cherry_blossom::fairy::fairy:

3 Beğeni

27+3 haftaligiz

3 Beğeni

Ben istanbul büyükadada oturuyorum 28 yaşındayım ilk gebeliğim :sparkles: minik bir erkek geliyor :two_hearts::nazar_amulet:

3 Beğeni

Hayırlı olsun :nazar_amulet:

3 Beğeni

İsim düşündünüz mü ? :blush:

2 Beğeni

Merhaba @Elifacar hoşgeldiniz :confetti_ball::star_struck: hayırlı olsun :rose::bouquet:

1 Beğeni

36+4 olduk bizde :smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick:

3 Beğeni

Cinsiyetini 11. Haftasında öğrendik ama oğluşumuza henüz isim bulamadık

3 Beğeni

23+1 günlük olduk biz :baby:t2::heart::palms_up_together:t3:

2 Beğeni

31+4 uygulamaya göre :face_holding_back_tears:

5 Beğeni

31+3 bizimde :face_holding_back_tears:🩵

3 Beğeni

@Flz @Gaye @Ceren haftama yakınsınız merhaba :heart_eyes:, ben 32+5 oldum ama aynı hafta da olan @Hasen var :smiling_face_with_three_hearts: Ben de çok merak ediyorum Aralık sonu mu gelecek Ocak başı mı :smile:

6 Beğeni

6 Beğeni