Hafta sonu kendiniz için ne yaptınız?

Gece geç uyudum diye 2 de uyanmışım bugün. Ev işi yaptım şimdi boş boş oturuyorum.( Çok sıkıcı bir haftasonu geçiriyorum şu an.

1 Beğeni

Çok güzelmiş ben de istiyorum

jada pinkett smith listening GIF by Red Table Talk

1 Beğeni

Benim de bebişim olsun bende uyuyamam bende isterim bu günlerimi :joy:

1 Beğeni

Biz de eşimle mısır patlatıyoruz bebek uyursa film keyfi yapıyaz :grin: her etkinliğimize salça olmak isteyen bir bebek doğurmuşum :sweat_smile:

panda eating GIF

3 Beğeni

Ben cok özlüyorum. Geçen eşime yalvardım nolur gidin bu evden ben kendime zaman ayırmak istiyorum dedim televizyon karşısında uyumayı özlemişim inanır mısın? Bu kadarcık küçük bir şeyi bile yapmaya vaktim yok

2 Beğeni

Ahahahaha ne güzel işte

1 Beğeni

Ama bu bi süre geçerli büyürse vaktin olur :smiling_face_with_three_hearts: üzülmeee

1 Beğeni

Bebeğiniz de mi o saate kadar uyudu ? :thinking: Bebek varken iyi uyumuşsunuz o saate kadar

2 Beğeni

Bugün çalıştım yarın kayınvalidemlere gidicez

3 Beğeni

Grip ile mücadeleye devam bol bol uzanıp dinlendim limonlu çay içtim meyve yedim bu hamileliğimde gripten göz açamadım malesef ki kendime vakit ayirayim

4 Beğeni

Geçmiş olsun bende bunu yaşıyorum nefret ettim artık ilaç icememek feci bir şey

3 Beğeni

Teşekkürler sizede dinlenme ile felan geçmiyor onu anladım gozlerimin içi sızlıyor bir türlü geçmiyor

2 Beğeni

Ahh :face_with_spiral_eyes:bebek geceler uyumuyor sabah 10 da uyuyor bende 10da uyuyorum 2 de kalkıyoruz bebişimle :baby:

1 Beğeni

Bugün neler yapmayı planlıyorsunuz hanımlar :star_struck:

1 Beğeni

Temizlik dip köşe bucak :joy::joy::joy::joy: cumartesi günü sabahları temizlik günüm benim tabi bu aralar biraz agirlastim iki saatte bitecek iş ikindiyi buluyor

2 Beğeni

Eşim ve Bebeğimle parka çıkıcaz .) Ya siz

1 Beğeni

Kolay gelsin :grin:

2 Beğeni

Sadece uyuyorum​:grimacing:

1 Beğeni

oğlumu da götürüp eşimle dışarıda kahvaltı yaptık​:blush:

2 Beğeni