Hafta sonu kendiniz için ne yaptınız?

Merhaba kızlar hafta sonunuz nasıl geçiyor? Neler yapıyorsunuz?

4 Beğeni

uykusuzum uyumak istiyorum ama ben şu an balkonda bebeğimi emziriyorum :grin: sadece uyumak istiyorum tüm gün

3 Beğeni

Pazar alışverişi dinlenme kahvaltı yemek yapmak çamaşır yıkamak vs şeklinde geçiyor benim. Sizin nasıl geçiyor @admin

1 Beğeni

Uygulamayı güncelleme için az kalan bir kısım var kodlama ile geçiyor :woman_technologist:

3 Beğeni

Dünü kızıma ayirdim pasta falan yaptik eglence merkezine gittik yemek yaptik beraber bugun de yatak döşek yatiyorum fena üşütmüşüm :neutral_face::neutral_face:

2 Beğeni

Geçmiş olsun grip sezonu açılıyor yavaş yavaş dikkatli olmak gerek

2 Beğeni

Tesekkür ederim grip degil de boğazım kötü öksürdükçe karnım kasılıyoo :confused::confused:

1 Beğeni

Ben kuaföre gitdim kaşımı yüzümü temizletdirdim.

2 Beğeni

Akşam ki uykusuzluldan sonra ,dizi keyfi yapiyorum.:grinning:

Bizde ailecek ilk konserimize gittik​:heart_eyes:

2 Beğeni

Alabalık tarzı bir yere kahvaltı yapmaya gittik . Önceden arayıp rezervasyon yaptırdık ama gittiğime pişman oldum telefonda konuşulup belirtilen menü farklı gelen farklıydı . Adam ekstra şeyleri menünün içinde söyleyip ekstra dememişti . Evimde de yediğim zeytin peynire 400₺ vermek biraz hayal kırıklığı oldu farklı şeyler bekliyordum beklentimi karşılamadı . Sonra o kadar para verdim hepsini bitiricem diye uğraştım tatlı tuzlu yağ karıştırdım üstüne biraz yol yürüdüm yüksek tansiyonum yüzünden kulağımda ses kaybı yaşadım bir süre sonra nabzımın kulağa attığını hissettim el ayak titremesi cabası kendimi hala kötü hissediyorum . Anlaşılacağı üzere çok kötü bir gündü ders oldu :rofl:

3 Beğeni

Şehirden en yakın arkadaşım geldi beraber zaman geçirdik ve kuzenimin bebeğinin ilk yaş doğum gününe gittik. Şimdi de eşimle kendimizi şımartıyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Kimin konserine gittiniz :star_struck:

2 Beğeni

Sagopa kajmer​:sunglasses: umayla hep dinlerdik hamileyken şimdi canlı gitmek nasip oldu. :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

En sevdiği şarkısı

2 Beğeni

Dün eşim evin yarınsı boyadı bende nöbetteydim sabah nöbetten dönünce evde karşılaştığım manzarayı görünce cinnet geçirdim. Normalde uyuyup uyanınca eşimle beraber temizlemeyi düşünüyordum ama dayanamadım heryeri temizledim yerleştiridim vs anca uyudum eşimde boya kokusu var diye gece anneside kaldı oda evde yoktu tek yaptım .

Tabi uyandım ve devamı geldi düzenleme çamaşır alışveriş yemek yapma derken şu an belden aşağısını hissedemiyorum resmen. bacaklarımı kaldırdım dinleniyorum. Eşimde perde asıyor

4 Beğeni

Aaa nerede oturuyorsunuz siz? Hafta sonu bizde de Sago vardı:heart_eyes: gerçi ben o kalabalığa cesaret edemedim o yüzden gitmekten vazgeçtik​:pleading_face:

4 Beğeni

Nerde gittiniz konsere? Bizim burda da vardı

2 Beğeni

Eşim ile tek görüşebildiğimiz gün bugündü ama maalesef cenaze vardı eşim akşam geldi bende evi sildim yıkanan halıları serdim poğaça yaptım masa hazırladım onu bekledim yedik sonra görümceme gittik biraz sonra da gönlümü almak için avmye gidelim dedi eşim sağolsun bebek odası için çileğe girdik ilk kez yatak falan baktık güzeldi :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Saçlarımı kestirdim ohhh bi iyi geldi ki :hugs::heart:

3 Beğeni