Hafta sonu kendiniz için ne yaptınız?

@Elif-94 @duygugillerdenbiri çorluda gittik kızlar evlenmeden önce orda oturuyordum annemler hala çorluda bi ayağımız çorluda yani bende silivrideyi. Siz nerdensiniz? :heart_eyes:

3 Beğeni

Bende elbet şarkısını çok seviyorum birde meftunun melodisini​:heart_eyes:

1 Beğeni

Çerkezköy :blush:

3 Beğeni

Yakınmışız belki bir gün görüşrüz :heart_eyes:

4 Beğeni

Ben de Çerkezköy, eskiden Çorlu’da oturuyorduk biz de​:face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Bazen yolumuz düşüyor çerkezköye umarım bi gün görüşürz çok isterim​:heart_eyes::cherry_blossom:

4 Beğeni

Yolunuz düştüğünde yazarsınız bana, benim de Tekirdağ’da olduğum zamana denk gelirse ben de görüşmek isterim​:heart_eyes:

4 Beğeni

Hafta sonu için planlarınız var mı hanımlar :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yatmak yatmak yatmaakkk :confused::confused:

2 Beğeni

Yarın görümcemin oğlunun nikahı var kadıköyde oraya gidicez. Çok yorucu bi gün olacağını seziyorum ve bi miktar huzursuzum açıkcası. :face_exhaling:

2 Beğeni

Yaa :star_struck: ben de istiyorum :laughing:

fiupanthers fiugif GIF by FIU

2 Beğeni

Çocukla zaten zor olur. Neyse çocuk durmazsa çocuğu bahane eder kaçarsınız :laughing: ben bunu yapmayı çok seviyorum gunay ağlasa da gitsem diye bekliyorum :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ah keşke öylr olsa avrupa yakasından anadolu yakasına gidicez nikah için dünya yol. Sonra giri döncez bu tarafa yemek yenilcek evde kaçta döneriz Allah bilir. Umayın ağlaması falan etki etmez bunlara eşimde dönmek istemez uzun zaman sonra ailesini görcek çünkü. Şimdiden gerilmek istemiyorum ama hiç huzurlu olmycam

2 Beğeni

Sen sakin kalırsan bebiş de sakinliği hisseder

2 Beğeni

Tea Time GIF

Bol bol çay yaptım, çorba , meyve yiyorum iyileşmek için başkada bişey yapamıyorum

3 Beğeni

İnşallah :cherry_blossom::palms_up_together:

2 Beğeni

Bende bu durumdan sıkıldım amaaa yapacak hicbirsey yok :confused: rutine bağladi hep aynı seyler :expressionless:

2 Beğeni

Bol bol uyumuşum saat 12 ye kadar uyudum uyandım bi yemek yedim tekrar uyudum tekrar yemek yiyip annemgile gidicem :joy::joy:

3 Beğeni