Güzel sözler köşkü...✍️

7 Beğeni

4 Beğeni

@Betuesk gibi ağlıyacam yine :sweat:

2 Beğeni

Bu ne kadar güzel bir yazı :pleading_face::two_hearts: Daha doğurmadan anlamaya başladım annemi​:pensive: Kucağıma aldığım zaman hissedeceklerimi tahmin bile edemiyorum, şimdiden o kadaaaarrr büyük ki Sevgim :pleading_face::two_hearts:

2 Beğeni

7 Beğeni

Boyle fotolar gordugumde duygulaniyorum ya​:pleading_face::pleading_face::pleading_face:

2 Beğeni

Ne güzel yazılar buluyorsunuz öyle :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Cansu Evet o kadar anlam yüklü ki​:tulip:

2 Beğeni

Bebegimiz yalniz dogdugunda degil karnimizdayken de buyumesine şahit olduk. Ben bu yazıyı okurken cok doldu gozum kendimi zor tuttum.:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Yaaa agladim cok kotu oldum :pensive:

1 Beğeni

2 Beğeni

4 Beğeni

6 Beğeni

Zar zor uyuttum şimdi de uyanmak bilmiyor. Bazen o kadar çok uyuyor ki nefes alıyor mu diye yanına gidiyorum @Benimmucizem

2 Beğeni

Mevlana der ki; “Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme,sen dağları seyret.Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma,kalbindeki o uçsuz bucaksız sevgiyi hiss et.Işıklar sönmüşse ve karanlıksa;ona da aldırma,ay ışığını seyret.Sabret…Sabret ki her şey hissetdiğin kadar derin ve sonsuz olsun.Sabret ki her şey gönlünce olsun…” :sparkles:

3 Beğeni

@FidanUğur Tam WhatsApp durumu yapmalık bir söz​:heart_eyes: Hissettiklerimle beni anlatıyor. Duygulandım. Teşekkür ederim :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

:joy:

5 Beğeni

:rofl: çok doğru

1 Beğeni

3 Beğeni

O kadar doğru ki :pleading_face:

2 Beğeni