Güzel soru

Bebek dogduktan sonra babalar değişiyor mu? gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor:

2 Beğeni

Gerçekten güzel soru benimki ilk bebekte hiç yanımda hissetmedim :pensive: çok mutsuzdum kötü zamanlar geçirdim hatta sütüm kesildi :sob:

2 Beğeni

Çok üzüldüm bu yorumu okuyunca :pleading_face: doğumdan önce heyecanlı değil miydi peki

2 Beğeni

Heyecanlıydı çok mutluydu ne zaman biz eve geldik gerçi biz maddi durum yüzünden kaynanamlarda kalıyorduk hastaneden eve geldik ondan sonra başladı

Allaha çok şükür artık kendi evimiz deyiz ama bu bebektede aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Başka sorunlar vardı da onları mi o zaman taktı kafaya acaba erkekler belli etmiyor ya sorunları içinde yaşıyor birde kayınvalidenlerle yaşıyormussunuz hepsi alakalıdır

Şimdi farklı olur ayrı ev iki çocuk bir de daha çok desteğe ihtiyacın olacak

2 Beğeni

Maddi sorun dışında bir sorun yoktu bildiğim

Ayyyy inşallah ya

1 Beğeni

Erkekler için en büyük sorun o bizde ilk evlendiğimiz zaman vardı sorunlar ve etkiliyor maddiyat erkeğin davranışını kadinlar alttan alıyor ama erkekler daha kötü hissediyor maddiyat konusunda bence

1 Beğeni

Teşekkür ederim benimle konuşup dertleştiğin için ve özür dilerim kendi sorunlarımla seni üzdüysem

1 Beğeni

Yok ne üzmesi aynı olmasa da benzer şeyler yaşıyoruz kadınlar olarak birde yakın çevreye de anlatilmiyor bazı şeyler burda konuşmak iyi oluyor cidden

1 Beğeni

Benimki de heyecanlı ilk çocuk inşallah degismez

1 Beğeni

Evet gerçekten insan rahatlıyor

1 Beğeni

İnşallah seninki mutlu ve huzurlu bir şekilde geçer herşey gönlünce olsun

1 Beğeni

Seninle tanıştığıma memnun oldum

benim eşim hiç destekçi olmadı hatta sütümün kesilmesine sebep oldu sürekli kaynana gibi basımda tan yana zaten maça gider gece 2 de gelirdi ilk kez baba olmasına rağmen sevinci iki dakika al sev bitti

1 Beğeni

İnşallah :heartbeat: seninde inşallah öyle geçecek o zaman sorunlardan dolayı olmuştur şimdiden bunu düşünüp stres yapma canım​:hibiscus:

1 Beğeni

Bende memnun oldum

Onlar da ilk defa baba oluyor sonuçta sevip hemen başka şeylere nasıl yöneliyorlar acaba herşeyiyle kadın ilgileniyor zaten

2 Beğeni