Çok mu ilgili oluyor yada tam tersi mi oluyor. Bebe olduktan sonra nasil bir degisim oluyor merak ediyorum açıkçası
@514habis merhaba bu kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor söylediğiniz her iki durumda yaşanabiliyor. Gönül pozitif anlamda değişim olmasından yana tabi ki
InşAllh dedigin gibi ilgili olur bende de esimin ilgili olmasini cok isterim.
Olabilir
İlk dogumumda cok ilgiliydi Allah razi olsun her konuda cok destekcim oldu hamileyken bile oyle dusuk riskim vardi yattim hep herseyi o yapti. Aradan 9 yil gecdi suan tekrar hamileyim yine cok yardimcim oluyo dogumdan sonrada oyle olucak eminim
Eşim ilgili oldu maşallah
Tamamen kişinin karakterine bağlı diyorum
Daha doğumuma var benim de çok merak ettiğim bir durum hamileliğim de çok ilgiliydi umarım bebekte de öyle olur
Ben eşim yüzünden 2 düşük üst üste yaşadım 3.ye hamile kaldım bunlarda ikizdi yine onun yüzünden sitreten biri gitti biri kaldı şükür ben hamileyim dediğim zaman kocam sanki sen hamilesin der gibi sinirli agresif biri olurdu her lafım her hareketim batardı ona hiç destek yardımcı olmadı bunda yine öyleydi yoğun kanamayla acile gittik doktor dedi herşeye hazırlıklı olun bunun kalbi atadabilir atmayada bilir biri gitmişti zaten tek umudumuz kalandı ilk defa eşim bu süreci benimle yaşadı o kadar çok ağladım ki vicdanına dokundu herhalde bilmiyorum o zamandan sonra bu süreçte beni el üstünde tuttu şuan 8 aylık olduk inşallah babalığı iyi olur oda olmazsa zaten kendim ona yeterim ikinciyi getirmem çok çok ben baba tarafından sevgisiz ilgisiz büyüdüm çocuklarım da öyle olsun istemiyorum
Bebisimiz şuan 18+5 haftalık şimdiden pabucum dama atıldı benim inşallah doğumdan sonrada böyle olur evlenmrden bir söz okumuştum öncelik kendinize eş değil çocuğunuza iyi bir baba seçmek olsun diye bebek doguncada sanırım önceliği bebiş olcak
Dilerim Allhatan guzel bir baba olur siz de cok mutlu olursunuz
Rabbim huzur mutluluk saglik versin inşallah inşallah dedigin gibi iyi bi baba olur canm
Ayy benimki degisti gibime geliyor ama lohusayim ondandi mi bilmiyorum. Yada herşey çocuk oluyor. İsten gelince esimi oper hosgeldin derdim sabah kahvaltisini hazirlqr oper ugurlardim simdi bunların hic birini yapamıyorum. Bebekle ugrasiyoruz belkide birkav ay gecince daha duzenli oluruz. Suan 25 günlüğüz belkide bunlar normaldir bilemiyorum
Bende çok merak ediyorum nasıl bir baba olur bnmle çok güzel ilgilendi hamilelik boyunca yürümeye bile kendisi hadi çıkalım diyor yemek yapmasını bilmeyen biri 40 haftalık olduk bugun hiç bir şey yapamıyorum youtube bakıp yemek yaptı temizlik falan yapıyor allah razı olsun eşimden inşallah çocuk döktüktan sonrada böyle destek çıkar