Kızlar dün bugün adet olmam lazımdi ama olmadım benim adetim ya gunumden iki üç gün önce yada 2 3 gün sonra oluyor ama adet öncesinden bir hafta önce karnım felan ağrır bacaklarım ağrır şuan hiç Bir belirti yok adetime dair sizce hamile olasılığım olabilir mi yardımcı olur musunuz
Ben de heyecanlandım umarım müjdeli haber gelir
Bi erken gebelik testinden yarin sabah baktir olmadi
İnşallah canım bir yıllık evliyim gurbetteyim evlendigimden beri korunmuyorumm çünkü istiyordum doktora felan gittim sorun yok dedi her ay aşırı stres yapıyordum oldu mu olacak mı bu ay kendime söz verdim ve hiç düşünmedim dile getirmedim kafama takmadım inşaallah bu ay güzel haberler alırım
Erken gebelik testi şuan negatif sonuç verir diye düşünüyorum o kadar bii gecikmem yok ama bir kaç gün bekleyip yapmayı düşünüyorum
Vucut bazen hazir olmayabiliyor gebeliğe 1 sene sonra tedavisiz gebelik olabiliyor zaten
Çok da umutlanmak istemiyorum negatif sonuç alırım diye ayy bilmiyorum
Yani siz bilirsiniz tabi ben adet gunumden 1 gun once yapmiştim silik çikmişti 2 inci cizgi
Bekle o zamn olmadi insallah hakkinda hayirlisi olur canim allah hayirli bi şekilde versin
Ay inşallah mujdeli haber aliriz sizden de
Amin canım inşallah rabbim sağlıklı versin
İnşallah canım Cook istiyorum rabbim banada nasip eder sağlıklı sıhhatli evlatlar
Amin amin Rabbim gonlunuze gore versin. Ben de benzer sekilde planladikca bekledikce stres oluyordum en son beklentiyi biraz dizginleyince adetim 2 3 once test yaptim pozitif oldu her ay yolunu gozlemek cidden strese sebep olur.
Evet bide sorun olmayıp Gine olmaması stres oluyor
O yuzden akisina birakin bir de birlikteligi sabah saatlerine cekin
İlk defa duydum daha mi pozitif sonuç elde veriyor
Yakında sağlıocagı varsa oraya varip kan testi yaptirsanizda olur.merak ettim simdi insallah vardir bebiş
Ayyy inşallah bende çok istiyorum hayırlısı bakalım
One step diye bir idrar testi var ben ona çok güveniyorum ,adetime 4 gün kala öğrenmiştim o idrar testiyle bence sende dene