Tamamdır mutlaka yarın ondan alıp deneyeceğim
Acikcasi hep gece dusunulur birliktelik ama bence sabah saatleri daha verimli neden derseniz. Aksam gece saatleri kadin da erkekte gun sonu asiri yorgun oluyor erkeklerin özellikle yorulmasi olumsuz anlamda etkiliyor gibi geliyor.affiniza siginarak erkekler hatta sabah uyandiklarinda daha da iliskiye yuksek oluyorlar hem de uyuyup dinlenmis olmanin etkisi de var gibi geliyor sperm kalitesini bile etkiliyor olabilir tabi doktorlar daha iyi bilir.Allahin affina siginarak bu bilgiyi veriyorum ki biz hep gece bebek denerdik hatta 3 gun ust ustte yumurtalama donemine denk gelmesine ragmen olmamisti en son hamile kalmadan bir de sabah mi denemek lazim acaba dedim Allah bilir ama olumlu oldu
Bir de yeme aliskanliklari da etkiliyor.benim esim o ara avakado ve muz yemisti baya benden daha etkili oldu sanirim
Ayy siz çok yaşayın bakalım adet olursam eğer 3 4 güne kadar dediğinizi diğer ay uygalayacgimm ama varsa bebeğim gerek kalmayacak
İnşallah bebek vardir gerek kalmaz tabii anlattigim herkesten herkese degisir eger kadin ve erkekte de saglik açısından problem yoksa denemeye deger olabilir
Ben adetten 3 gün önce öğrendim bence erken değil geç döllenme ihtimali var zaten negatif çıksa bile adet olana kadar hâlâ umut vardır olmazsanz bir hafta sonra yine yapabilir veya kan verebilirsiniz
Evet bende öyle düşünüyorum canım bakalım hayırlısı inşallah vardır
İnşallah hakkinzda hayırlısı olsun
Az önce kalktım uyumuşum kapenede uyandığımda şiddetli migdem bulandı hiç bişey yapasjm gelmedi belirti mi acaba umutlanmak istemiyorum
Kaç gün geçti canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
2 gün felan önce olmam lazımdi testte negatif çıktı
Bekle yine sen daha erken canım ben 10gun geçince yapmıştım
Aynen bekliyorum bakalım