Merhaba hanımlar Görüyorum ki hepimiz birbirimizi çok sevdik aynı sehirde olsaydınız mucize anne kullanıcıları arasından kiminle buluşmak isterdin?
Ben hic kacidmam amma ben Azerbaycandayim
Valla ne yalan söyleyim hepinizi cok sevdim hepinizle buluşmak isterdim ama önceliğim @Cansu ve @NURAN olurdu haa birde güzeller güzeli iki Fidanimız var @Fidan1 ve @FidanUğur onlarla buluşmayi da cok isterdim
@ezgi-y Kesinlikle bu buluşmaya seve seve gelirdim
Cann ya bende sizle goruşmek isderdim hepinizle hepiniz cok sevdim
Buluşmak isterdim @Cansu @NURAN @Fidan1 @ezgi-y @admin @Hava @baby_ugur @Gulsen95 Hepiniz çok sevecan ve cana yakınsınız
Cann insallah gorusuruz
@duygugillerdenbiri @Cansu @FidanUğur @ezgi-y ile buluşmak isterdim. Ortam gülmekten yıkılırdı diye düşünüyorum
Sen kimlerle buluşmak isterdin arkadaşım ?
evet bir görüş planlansa hepimiz görüşsek Azerbaycanlı Türk arkadaşlar hepimiz bir yere toplansak bütün kzlar toplandık toplandık
@NURAN Kafa dengimizde olan insanlar lazım bize
Hepiniz o kadar tatlisiniz kii gercekten cok seviyorum hepinizi sabah gözümü avar acmaz buraya giriyorum iyiki mucize anneler olarak bir araya gelmisiz
Hepiniz benim için çok değerli oldunuz benimle buluşmak isteyen kim varsa evet derim Hepinizi seviyorum şimdi uykusuz halimle isim unutursam kimseyi gücendirmek istemiyorum
İnce düşünceniz ben de en çok sizle görüşmek isterdim
@Gulsen95 maksat muhabbet olsun diye sormuştum ben de çoğu zaman kimin hangi ilde olduğunu unutuyorum. Hepimiz bir ilde yaşıyor olaaydık kim kimi gormek isterdi diye merak, sohbet, goy goy, adı muhim değil geçen gün mesela sizinle aynı sehirde olsak gorüsmek isterdik diye bahsetmiştik onun gibi. Uygulamada malesef sosyal medya hesabı telefon numarası vs paylaşımı yasak
Teşekkür ederim en çok burda sevildiğimi hissediyorum. Bunun için de çok teşekkür ederim
Ben @Cansu ile buluşmak isterdim
Aslında dikkatli okuyunca bende sonradan farkettim bu yüzden sildim yazıyı ama genede görmüşsün yazıyı aslında söylemesende programın amacı belli elbette yasak telefon vs paylaşılması öteki türlü amacı farklı olur uygulamanın dediğim gibi bende sonradan yazımın saçma olduğunu farkettim ve sildim ama genede hatırlattığın için teşekkür ederim @Cansu
@baby_ugur @Giz9435 ve @Cansu .
@Sevane Bak buna cok şaşırdım seninle hep atışıyoruz. Sanki yolda görsek görmezden geliriz diye de düşünmuşlüğüm var benimle buluşacak kadar beni sevmene çok şaşırdım teşekkür ederim