Gönülden buluşma ☕️

Atişma yuzunden sana karşı kotu niyet beslemiyorum asla. Aksine gormek isterim seni ben.

Buraya ilk geldigimde en yakina arkadaşim sendin. Unutmadım :smiling_face: @Cansu

1 Beğeni

Merhaba kızlar ben hepinizle görusmek istedirdim Amma en çok @Cansu la daha çok görüşmək isterdim hepinizi çox seviyorum mucize anneler :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Canimmm :heart: ben de seninle gorusmek isterdim :heart_eyes: @Sevane18

3 Beğeni

@Cansu buranın aranan yıldızı sensin :face_with_hand_over_mouth: Eskişehir’e gelince bir şekilde sana uğrayacağım​:face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Seve seve​:heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ipek,cansu,ve fidanlar,n13

5 Beğeni

@Cansu Gönüllere taht kurmuşun :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Söylemezsem icimde kalacak uykularim kaçacak :smiling_face::smiling_face: güzelliğin halis miii :heart_eyes::heart_eyes: bebek gibisin masallahh :cherry_blossom::cherry_blossom: @FidanUğur

3 Beğeni

@ezgi-y Bakan gözlerinin güzelliği​:smiling_face::two_hearts:

3 Beğeni

Yook valla şaşı da baksam :sweat_smile: güzelsiinnn​:smiling_face::hibiscus::hibiscus: @FidanUğur

2 Beğeni

Çok sağol arkadaşım :smiling_face::two_hearts:

2 Beğeni

Beklerim :grin: Eskişehir’e kimin yolu düşerse beklerim :smiling_face_with_three_hearts: ben de yıldız olmayı beklemiyordum çok şaşırdım :smiling_face_with_three_hearts::star_struck: teşekkür ederim

1 Beğeni

Sevildiğimi hissediyordum ama bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum teşekkür ederim

Best Friend Dancing GIF by TV Land

5 Beğeni

keşke​:hugs::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Oyşş:heart_eyes::heart_eyes: ben de kesinlikle seni ve @Cansu 'yu isterdim​:heart_eyes: Diğer arkadaşları çok tanımadığım için kimseyi ayrıca yazamadım​:face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni