Gonal f 300 kullananlar

Arkadaşlar aranizda hamile kalmak için gonal f kullananlar var mı bu ay doktorum verdi banada ilk de fa kullaniyorum

Tüp bebekte kullandim kalem olandan ,daha once de toz ve su olarak karisandan kullanmistim nasil yapilacagini size göstermislerdir.

Evet yapiyorum ama 2 gunde dengem kaçti şiştim birden cok gaz oldu bide arada yaniyorum arada donuyrum size de boyle degisik seyler oldu mu

Ateş olmustu ilk kullandigim zamanlarda onunla alakali mi bilmiyorum iştah falan da artiriyor hormon ilaćlari oldugu icin yumurta gelistirme iğnesi gonal f

Doktor yumurtanizi gelistirip çatlatma yontemiyle mi tedavi uygulayacak ?

Ayy evet daha 2 gun birden iştahim açıldı bide kasıķlarimda arada agri oluyor sizinde oldumu suan adetliyim 3. Gunu hic boyle olmamisti

Evet gecen ay sadece catlatma igne yapti bu ay da bunu verdi ama benm tüp bebek degil normal tedevi bu ay da olmassa rahim filmi cekilcek

Anladim canim once yumurtani gelistirip sonra catlatma ignesiyle tedavi uygulayacaktir .Tüp bebekte baska igneler de kullaniliyor zaten .İnsallah yumurtan istenilen sekilde gelisir ve kaliteli olur .Rahim filmi de cekinmistim ben anestezi altinda kolay bir islem .Tüplere bakiyorlar acik olup olmadigina benim tuplerde sikinti yoktu.

Siz hamile kaldiniz mi peki bu yontemlerle

Ben tüp bebekle hamile kaldim canim .Rahim filmi cekilmesi bazen hamile kalmayi kolaylastiriyor sonrasinda ilk üc ayda hamile kalanlari da duymustum .Catlatma ignesiyke hamile kalanlar da var ablam ikinci cocugu icin vurunmustu .Yumurta tembelligi var demis doktor.Yani doktorlar kime hangi yontemin iyi gelecegini deneye deneye buluyorlar.

Bana bu tüp bebekten once hosteroskopi de yaptila bir ay sonra da tüp bebek yontemiyle hamile kaldim.Histeroskopide de rahme çizik atilip kendini yenilemesi sağlaniyor .Miyom ,polip varsa aliyorlar.

Benim de 2. Olacak ilk cocugum hemen oldu 2.olmuyor bi turlu 2aydir tedavi yapiyor hic bi sıkıntı yok bendede en son bide rahim filmiyle deniycek doktor

İnsallah çok uğrastirmaz seni Rabbim bu mubarek gunlerde guzel sonuclar alirsin

1 Beğeni

Bu miyom lar alttan muayenede goruluyor dimi cunku bende bi sorun yok tertemiz demisti

Olur insallah stres yapma canim .Ben dogal yoldan kalamadim hiç .Sen hamile kalabiliyormussun ne güzel yine kalirsin insallah.

1 Beğeni

Evet gorunuyor benimki de engel olacak bir yerde degilmis ama yine de aldi doktor .Histeroskopi rahmi yeniledigi icin ve bu sekilde hamile kalanlar oldugu için doktor uyguladi .

1 Beğeni

Eşiniz de muayene oldu mu?

Ya ister istemez insan stres yapiyor ve bu 2 aydir tedaviler beni cok degistirdi hic boyle degildim sinirli mutsuz surekli aglamakli sizde boyle oluyor mudunuz tedavi olurken

1. Cocuk oldugu icin gerek yok dedi bakmamiza

Anladim canim bak ben 6 yıldir çocuk için ugrasiyorum çok zor ama senin yine bir tane var şukur çocukla sinanmak gercekten çok zor ben birkac kez tüp bebek yaptirdim kimisi kimyasal oldu birinde de düsük yaptim umudumu kaybettigim zamanlar oldu ama hep olacak diye inandim.Şükür bu sefer tuttu 35.haftadayiz .Sen de elinden geldigince etrafin lafina kulaklarini tıka zaten bu igneler hormon igneleri oldugu icin duygusal ,hassas yapiyor insani evdeki evladini düsün stres yaparsan olumsuz şeylere davetiye cikarirsin etrafina da söyleme tedavi oldugunu surekli sorduklarinda daha fazla stres oluyor insan .Ben tedavilerimi kimseye soylemiyordum.

1 Beğeni