Kaç yaşindasin canim?
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benim 1 tane var cok sukur o cok kardes istiyo onun icin ugrasiyoruz bizde insanlar gercekten anlamiyor yaparsin olur ne ugrasiyon tedavilerle diyolar 2 senedir olsa olurdu zaten keyfimden bu kadar ugrasip para döküyoruz sanki ama beni anlayan insanlari gordukce mutlu oluyorum bende cok tesekurler desteginiz icin
29 yasindayim 7 yasinda oglum var
Estağfurullah hiç caninizi sıkmayın ben 39 yaşindayim Rabbim verirse kaç yaşinda olursa olsun insan hamile kalabiliyor .Herkes çok biliyor bana da tam tersine doktora gidiyormusun git gec kalma vs.diyorlardi bilmiyorlar ki evlendigimden beri kac kere tedavi oldum.Senin yasin kucuk korunmak icin ilac vs.kullandiysan belki yumurta tembelligi olmuştur .Daha once incir kürü falan yaptin mi canim?
Ilk vocuktan sonra 8 ay ignelerle korundum ben ondan biliyorum yumurtaliklarimi zayiflatti zaten gecen ay tek bir yumurtam oluşmuş 20cm oda tutmadi
Anladim avakado ,incir ,akdeniz agirlikli beslenme yumurta kalitesine iyi geliyor ben avakado ve incir cok yedim hatta incirin kürünü yapmistim yumurta kalitesini artirmak için.