Evet teyzoşlar merakla beklenen doğum hikayemi annem size anlatsın hepinizi öpüyorum…
06.03.2024 sabah erkenden minik mercimek tanesi kadar kahve rengi leke gelmişti ve eşime nişanımın geldiğini bugün veya bir kaç gün içinde doğumun olacağını söyledim o gün sancılarım gelip gidiyor ve sürekli iç çamaşırımı değişiyordum çünkü ıslaklık oluyordu…
Saat 23.00 gibi mucize annede hasbihal kanalında arkadaşlarla yazisiyorum en son @NURAN ile kişisel mesajlasiyordum ve son mesaji attim
attım ve duşa bile giremedim direk yatmak istedim yatağa girdim bacak arama yastığı koyduğum an suyum geldi ve hemen yataktan kalktım halinin üstüne resmen bir an boşaldı ve hemen depend giyip sakince oğullarımi uyandırıp eşimi aradım ve hastaneye doğru yol aldık girişim vs yapıldı hemen nst bağladım sancılarım gayet iyiydi açılmam 2 cm çapında vardi biraz rahatlamak için suyumu biraz akıttı hatta burda canlı canlı paylaştımsonra 2 saat ara ile nst çekilecekti sivi serum bağlandı odama geçtim hemşirem gayet iyi ve benimle sürekli sohbet ediyordu ve saat 06.00 nst sancılarım düşmeye başladı 4 cm çapında açılmam vardi ve hemşire pilates topu ile egzersiz yaparız yürüyüş yaparız dedi takı vardiya değişip cins bir hemşire gelene kadar bu tam tersi saat 08.00 da nst aldı ve acilmanin 3 cm düştüğünü ve can alıcı o suni sancıyı dayadı ve sürekli kasılma geldikçe elini komple içime sokup bekliyordu bir şeyde diyemedim ikinciye gene aynı en sonunda ne yapıyorsun elini soktukça canım çok yanıyor ne yapıyorsun dedim bana açılmani ölçüyorum dedi beni o şekil bırakıp gidiyordu çok rahat bı kadındi sonra gelip sen çok sempatik birisin ilk doğum mu dedi hayır 3 dedim ve o yüzden size neden elinizi soktuğunuzu sordum çünkü 2 doğumum da böyle bir şey yaşamadım dedim hemşire şok oldu o ilk doğum sanmış neyse odama geçtim hop oturup hop kalktım belim kırılıyor ölüyorum elimin yettiği yere kadar kendime masaj yapmaya çalıştım sonra saat 11.00 de nst takıldı tekrar koca elini soktu ve bebeğin kafası ile ittirdigini kendini yukarı çektiğini söyledi suni sancınin içine bir şey enjekte etti ve başımın döneceğini ve kararabilir dedi ve sürekli kasılma geldikçe ıkınma mi söyledi sonra tam 11.24 gece 5 cm açılmamla doğuma hazırladi beni doğum çatalınin bir ayak kısmı kırık ayağımi sabit kalsın diye bir şey ile bağladı Dr geldi baktı sonra ebe kasılma geldikçe derin nefes alıp tutup biraz doğrularak kuvvetli ıkınma mı söyledi yapıyorum olmuyor ikinci de kafası geldi ama kasılma gitti Dr bebeğine bir şey olmasını istemiyorsan tek nefeste ikin dedi bende olmuyor dedim hemşire karnımın üstünden bı kalın çarşaf çekip hasta bakıcı ile sancı geldiği an tam nefesimi tuttum ikinirken ikisi birlikte dirseği ile baski uyguladılar ve bebek yırtar şekilde doğdu saat 11:50 de (3.020 Gr boy 50 cm) ve onu unuttum canım yanıyor diye bağırırken narkoz verip bayıltıp dikişi mi atmışlar kendimde değildim hasta bakıcı beni sandalyeye koydu odaya götürdü narkozlu halimle bile doğumhaneden çıkarken kapıda eşim bekliyor mu? Diye baktım ama yok odada üstümü hasta bakıcı giydirdi vs yatağa girdim 15 dk sonra Göktuğ paşa geldi kucağıma aldım kokladim ve dedimki sen herşeye değersin kokusunu çektim hala sersemim ama o anı unutmam eşim ağlamaya başladı bana mı ağladi bebeği için mutlulukdan mi ağladi orası meçhul canlar evet teyzoşlar benim doğum hikayem bu biraz kısa tutmaya çalıştik ama gene uzun oldu hakkınızı helal edin… Annem benim için biraz eziyet çekti ama nur topu gibi bir ben doğdum dimi bı Göktuğ paşa bu kadar kolay doğamazdı