Amin canım inşallah
Aynen dokunma len bana deee
Amin canım Rabbim doğumu yaklaşan herkese kolay doğum nasip etsin ben çok çektim kimse crksin istemem
Amin ablamm oo dikisi kesiyi atarken bayiltiyor dedin ya devlet de yaparmi ki onu abla ben devletde olcam da ondan soruyorm
Rabbim uzun ömürler versin paşam benim çok güzel anneye bu kadar mı yakışır annelik okurken bile duygulandım ya
Onu bilmiyorum canım ben ilk iki doğumum da sadece vajina bölgesini uyuşturup dikmişlerdi bunda çok hırpalandim o yüzden komple bayiltilar ama normalde ayikda olsan hissetmiyorsun
Allah razı olsun canımsın benim amin o senin güzelliğin canim
Allah razı olsun canım benim amin Rabbim sizlere kolay doğum nasip etsin inşallah
Rabbim merhametlilerle karşılaştırsın çok şükür sağlıkla kucağına aldın inş en yakın zamanda toparlanırsın
Devlettemi özeldemi oldunuz
Allah razı olsun canım benim aynen öyle onun kokusu bütün acımı dindirdi
Amin canım inşallah
Özelde oldum canım
Sağlıkla kavuşmisunuz ne güzel maşallah. Allah’ım hayırlı evlat olmasını nasip etsin. Benim birinci sezaryen ama ikinciyi normal istiyorum inşallah yapabilirim . Gözünüz aydın tekrardan
Canımmm çok güzel çok heyecanlı Allah güzel bir önür nasıp etsin hayırlı evlat olsun
Bende okurken çok duygulandım rabbim sanada evlatlarınıda uzun ömür versin hayırlı evlat olsun kuzu
Gözünüz aydınRABBİM sağlıklı ömürler nasip etsin. Doğum süreciniz gerçekten zor olmuş. Okurken biraz tedirgin oldum. Online derslerine katıldığım ebeler suyunuz gelince duş alıp dinlenin demişti. Çünkü doğum hemen gerçekleşmeyeceğini eviniz hastaneye yakınsa kasılmalarımızız 5 dkk ya düşünce hastaneye gitmemiz gerektiğini söyledi. Doğum esnasında hem daha enerjik hem de doğumun daha kolay olacağını ifade ettmişti.
Her doğum ayrı bir hikaye oluyor heralde ablacım ilk iki doğumun gibi hayal ederken böyle zorlanmana üzüldüm ama şükür ki zor da olsa almışsın kucağına Göktuğ paşayı. Allah sağlıklı ömürler versin, yakın zamanda sende iyice toparlanırsın inşallah
Tek nefeste oludum gerçekten zor olmuş ama şükürki saqlıklı bir şekilde kavuşmuşsunuz Rabbim aqız tadıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Zor olmuş ama üstesinden gelmişsiniz,tebrikler.Bir daha gözün aydın olsun abla.Sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömrü olsun Göktuğ efendinin.🪻