Ay ayni durumdan müzdaribim cocuklarima sarilamiyorum o derece agriyorlar benimkiler
Ayy benimde bu ara çok fazla
22+4 teyim göğüs hassasiyetim bir aydır geçti normal bi durum mu?göğüs ucu kararmasıda durdu sanki
Benim ilk 2 ay çok ağrıdı sonra geçti kararma da 5. Ayda başladı 7. Aydayım şuan
Normal, 9 ay hassasiyetlik durumu yaşasaydık perişan olurduk 34+2deyim hassasiyetliğim yok denecek kadar az.
Benimde yok kararma da başından beri yavaş yavaş oldu şimdi durdu sanki sizin de mi böyleydi
Benimde başta çok ağrıyordu 4 bitikten sonra hassasiyette geçti
Ben böyle giderse 9 ay o hassasiyeti cekecem gebeliğin başından beri göğüslerim çok hassas 22.haftadayim şuan çok kötüyüm
20 li haftalarımda benim de geçmişti şu an 34+5deyim hassasiyetim yok ama aşırı bir şişlik var taş gibi sertlik var biraz o rahatsız ediyor
Aşırı olmasada rahatsiz eden bi hassasiyet devam ediyor bi ara gecmisti tekrar başladi 38+4
Süt dolmuştur artık doğum yaklaştığı için
Sanırım ondan olabilir
Hepimiz sağlıklı kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah RABBİM bizlere bağışlasın
O normal canım benim bende 25 haftalığım benimde ara ara ağrıyor süt damarları doluyor artık sızlıyor endişe etme
Teşekkür ederim
Amin inşallah sağlıcakla
Hamile olduğumu 1,5 haftalıkken göğüs hassasiyetimden anladım. Göğüslerim çok büyüdü ve acıyor. Bu hassasiyet ne zaman geçer tahmini?
Kaçıncı haftadasınız?
- Haftadayım
- haftaya giriyorum hassasiyet azaldı, acı artarak devam ediyor öyle söyleyeyim sen anla
doğumdan sonra da bebek emecek, uzunca bir süre göğüslerinde acı ve hassasiyete alış derim