Göğüslerde hassasiyet

Ay ayni durumdan müzdaribim cocuklarima sarilamiyorum o derece agriyorlar benimkiler

Ayy benimde bu ara çok fazla

22+4 teyim göğüs hassasiyetim bir aydır geçti normal bi durum mu?göğüs ucu kararmasıda durdu sanki

Benim ilk 2 ay çok ağrıdı sonra geçti kararma da 5. Ayda başladı 7. Aydayım şuan

Normal, 9 ay hassasiyetlik durumu yaşasaydık perişan olurduk :grinning: 34+2deyim hassasiyetliğim yok denecek kadar az.

Benimde yok kararma da başından beri yavaş yavaş oldu şimdi durdu sanki sizin de mi böyleydi

Benimde başta çok ağrıyordu 4 bitikten sonra hassasiyette geçti

Ben böyle giderse 9 ay o hassasiyeti cekecem gebeliğin başından beri göğüslerim çok hassas 22.haftadayim şuan çok kötüyüm

20 li haftalarımda benim de geçmişti şu an 34+5deyim hassasiyetim yok ama aşırı bir şişlik var taş gibi sertlik var biraz o rahatsız ediyor

Aşırı olmasada rahatsiz eden bi hassasiyet devam ediyor bi ara gecmisti tekrar başladi 38+4

Süt dolmuştur artık doğum yaklaştığı için

1 Beğeni

Sanırım ondan olabilir

1 Beğeni

Hepimiz sağlıklı kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah RABBİM bizlere bağışlasın :pray:

1 Beğeni

O normal canım benim bende 25 haftalığım benimde ara ara ağrıyor süt damarları doluyor artık sızlıyor endişe etme

2 Beğeni

Teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Amin inşallah sağlıcakla :heart::heart_hands::heart_hands:

1 Beğeni

Hamile olduğumu 1,5 haftalıkken göğüs hassasiyetimden anladım. Göğüslerim çok büyüdü ve acıyor. Bu hassasiyet ne zaman geçer tahmini?

Kaçıncı haftadasınız? :slight_smile:

1. Haftadayım
  1. haftaya giriyorum hassasiyet azaldı, acı artarak devam ediyor öyle söyleyeyim sen anla :slight_smile: doğumdan sonra da bebek emecek, uzunca bir süre göğüslerinde acı ve hassasiyete alış derim :slight_smile: