Şişlik,ağrı hepsimi geçti.kacinci haftadan sonra?
Haftasını hatırlamıyorum ama adet bittikten yaklaşık 2 hafta sonra başladı 1 ay civarında sürdü belki biraz daha fazla. Sonra hafifleyerek geçti. Arabaya bindiğimde özellikle ağrıdan ağlayasım geliyodu kolumla altından destekliyordum. Hamilelik içinde de 1 2 günlük gelip giden şiddetli ağrılar oldu ama uzun sürmedi
Kızlar göğüslerim aşırı hassaslaştı bu normal . Ama göğüs uçlarım çok kötü sütyen giyemiyorum sütyeni çıkarınca atletime değiyor çok kötü. Normalde göğüs uçlarım içe dönük dokunmadan falan ucu çıkmaz kolay kolay ama dünden beri ucu sis ve dışarda. Sizde bu var mı ya da bunu önlemek için napabilirim ?
Kac haftaliksiniz . Ben dogurcam jaftaya benimkiler de oyle. Atlete degmemsine cozum bulamadim
Daha yeniyim ben 5 haftalık
Hmm o zaman gebelige alismaya basliyor vucut ondan. Benimki emzirmeye hazirlaniyor ![]()
Ama çok zor bişey ne sütyenle oluyor ne sütyensiz
Ben buzdolabı poşetini kare şeklinde kesip koydum işe yaradı ![]()
Deneyeceğim çok sağol
Canım nemlendirci kulan çabuk geçer benimde ilk ayda uyleydi o geçti bu sefe göğüs şişmesi ağrısı başladı zamanla hepsi gecer normal bunlar
İnşallah iyi gelir. Şişmesi ateş gibi sanki birde. İlk gebeligimde de bunlar oldu ama göğüs ucu hassasiyetim hiç olmamıştı
İlk aylarda normal çamaşırın sıkı olsun daha rahat ediyosun ben destekli olan sütyenlerle rahat etmiştim zamanla kendiliğinden geçti başka bişey yapmadım açılçası ama ağrı vardı biraz
Bende onu farkettim çünkü dedim sütyensiz rahat ederim onu çıkardım daha kötü oldum. Sütyen en azından sikip ucunu sabitliyordu
Evet canım ilk gebeliğim benim de ben öyle başta sıkı çamaşır tercih ettim başka da bişey yapmadım banyo zamanı çıkarınca tabi acıyodu hassas davran su da rahatlattı öyle sık banyo çamaşır öyle atlattım . İnşallah güzel hayırlı bir süreç olur ![]()
İnşallah canım çok sağol ![]()
8+2 günlük hamileyim en baştan beri göğüs hassasiyetim vardı ağrı sızlama gibi bugün bir anda geçti korkuyorum ilk gebeliğimde böyle oldu sonra kalbinin durduğunu öğrendim böyle birşey yaşayıp sorun olmayan var mı?
@Hatice938 en son ne zaman kontrole gitmiştin, bebeğin kalp atışını duydunuz mu.
Bu durumun geçme süresi kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilir. Bir sıkıntı yoktur Allahın izniyle ![]()
10 gün önce gitmiştik kontrole herşey yolunda kalp atışı falan duyduk ama ilkte kayıp yaşadığım için hemen korku oluyor inşallah dediğiniz gibi olur
Benimki son haftalara doğru azaldı ama tamamen kaybolmadı doğuruncada zaten süt dolması nedeniyle öyle olacak
- ayımdan sonra geçmişti benim