Kızlaaarr göğüslerim öyle çok ağrıyor öyle çok ağrıyor ki
daha dördüncü ayımdayım üstelik. İlk gebeliğim de olduğu için hayli tecrübesizim takdir edersiniz ki. Dün aynı konudan kayın valideme de yakındım o da bana penye türü olan iç çamaşırlardan takmamı önerdi. Acaba o tür çamaşırlar göğüslerde sarkma yapıyor mu bir bilginiz var mı? ![]()
Lambada gıbı olanlar mı her turlu emzirirken sarkacak maalesef ![]()
Sen de haklısın
elimden geldiğinde sarkmaması için savaş vereceğim ![]()
lambada tarzı veya telsiz toparlayıcı tarzı olanlardan.
Ya süt doldukca sarktı benım lambada tarzı takıyordum doğumdan sonra xaten konusmaya gerek yok ![]()
Hayırlısı diyip bekleyecez o zaman ![]()
İlla sarkacak o göğüsler ![]()
Olacakla öleceğe çare yok ![]()
![]()
![]()
Sütten kestikten sonra mahçup mahçup yere bakacaklar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ay varsin birazda yere baksinlar hep goklere bakacak halleri yok ya![]()
takma kafana sal gitsin rahat et
24.haftamız bitti. Kesinlikle sütyen takamıyorum. Kaşıntı ve yanma var. Ama yapacak bir şey yok. Bebeğimin tekmelerini hissettikçe tüm bu olumsuzluklar unutulup gidiyor![]()
Ay hiç güleceğim yoktu ![]()
![]()
salınca gerçekten çok rahat ediyorum sanırım artık hep serbest olacaklar ev ortamında ![]()
![]()
Maşallah ne güzel ![]()
ben de bi hissedebilseydim tekmelerini sabırsızlıkla bekliyorum
17. haftamızdayız biz
Evet işte bu yaşasin özgürlük ![]()
![]()
![]()
![]()
Yaklaşık 20.haftada hissetmeye başlarsınız İNŞALLAH. Mucize gibi bir şey![]()
Göğüs hassasiyeti azalıp hamileliği devam eden varmi
10 haftalık hamileyim ilk haftalarda göğüs ağrısından yatamıyordum bile ama şu an hiçbir şey yok
Bende 15. Haftamdayım başlarda çok sızlıyor ağrırdı şu 2 3 haftadır bişey kalmadı ağrıdan hafif bazen oluyor diyebilirim . İlerde ne olur bilemiyorum tabi
Kaçıncı haftadan sonra azaldı?Benim progestan kullanmaya başladıktan sonra azaldi.hamileligim inşallah devam ediyordur.doktor kalp atışını duyamadi
Benim bu hafta geçti. İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir devam ediyordur her şey
Emin olmak için doktora gidin çok tereddüt içerisindeyseniz rahatlatır doktor
Bende çok kötüydüm ama ilk haftalardan sonra geçmişti
Doktora dün gittim.birhafta sonra tekrar gelmemi istedi.hamileligim ultrasona göre 5 haftalık ama ki doktor 7 haftalik olarak hesaplıyor.inşallah herşey sağlıklı ilerliyordur.coraspin vermişti onu kullanmadım kalp sesini duymamayi birazda ona bağladi