Göğüslerde büyümeme

Marhaba canlarım merak ettigim bir konu var 28 haftalik hamileyim ama hamile kalmadan önce gögüslerim nasıldı ise aynen o şekilde ne şişme ne büyüme ne ağrı ne acı hicbirsey yok sadece kararma var o kadar biraz olsun dolgunluk süt olması gerekmiyormu bu sekilde sütsüz kalmaz umarım :grinning: yardımcı olabilirmisiniz rica etsem tecrübelerinize dayanarak

1 Beğeni

Benimde öyle çoğu hamilelerin öyle olr. İlk zamanlar patlıcak gibi oldu. Sonra indi sündü. Şimdi 35 haftayım yumuşak ama sünük değil. Ve süt akıyor sapsarı sıkınca. Patlıcak kadar gergin değil ama çok sünükte değil. Yumuşak ve az bişe dolgun. Muhtemelen bebeğe hazırlıyor kwndini

2 Beğeni

böyle kalirda süt olmaz diye korktum benimki sönük sizlere danısmak istedim canim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Okadar şanslısın ki ben oturup ağlıyorum ağrısından okadar büyüdü ki benimkiler zaten büyüktü ama şuan kafam kadar oldular :grinning:

1 Beğeni

keske olsa oyle en azindan hamilelik donemimde degisikligi hissederim şuan süt salgilamiyor süt bezlerim olusmayacak gibi geliyor

ama en azindan süz bezleri gelismezmi içini bilmiyorum ama sanki bezler olusmuyo süt hic olmayacakmis gibi geliyor hayirlisi insallah

Bende mayıs annesıyım​:face_holding_back_tears: 27+6 haftalık olduk bebısımın boyu 40 cm 1.200 kılo senın bebegın kılosu kac abla​:melting_face:

1 Beğeni

Korkma canım düzeliyo

1 Beğeni

insallahhh canimm​:smiling_face_with_three_hearts:

canim ben 26 haftalikken gitmistin dr kilosu 975 gr dı boyu 34 cm di simdi 28+3 üm bilmiyorum kac oldu 25 martta tekrar kontrolüm var bakalim kaç olacak

İnanır mısın iki katı oluyor süt dolunca hiç merak etme :smiling_face_with_three_hearts::hugs:

1 Beğeni

Anladım abla benımde 26 randogum var gecen hafta gıtmısyım bebıs onde gıdıyor ıkı hafta bızde bakalım kac kılo olucak bu gıdıste 80 cm dogacak kızım​:face_with_peeking_eye::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

suan hic dolmazmi azda olsa buyume yok ya o korkutuyor canim bu sekildemi doguracagim diye hic olmayacakmis gibi geliyor 28+3 oldum hicmi belirti olmaz canim ya

1 Beğeni

insallahhhh canimmmm saglikla dogsunda nelerle besliyorsun bu kadar 2 hafta onde​:smiling_face_with_three_hearts:

Benımkınde buyume var dolgunlasma da bazen sınırım bozuluyor :sweat_smile:

1 Beğeni

Bende bir beden büyüdü ama şuan 2 beden büyük merak etmeyin

2 Beğeni

Normal abla ama benım bebıs kanımı tamamen emıs onu bılıyorum kanım cok dusuk ıkı unıte kan takılmıstı 24 haftalıkken​:sweat_smile:

1 Beğeni

insallah canimmm​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

saglikla gelsin bebislerimiz insallahhhhh canim benim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ya benım karnımın ıcı suan cok karmasık senkı kızım bes bese tekme atıyor :rofl:

1 Beğeni