aynen bendede öyle cok sukur hareket cok fazla
Benim doğumdan önce şişti hep aktı süt ama doğurunca verimli olmadı. Çok kısa süre güzel sütüm oldu. 6.ay dolacak 23 Mart’ta ama mama takviyesiyle devam. Yani süt olması bence meme yapısıyla alakalı. Şişlikle değil. Bence ama ![]()
İnşallah sizin bol bol sütünüz olur ![]()
![]()
aminnn canimmm insalahhhh kocaman göbek kücücük gögüs kaldı ![]()
Memelerini küçültmüş biri olarak diyorum ki küçük meme candır ![]()
kucuk meme güzel ondan sikayetim yok canim da hani 28 haftayi gectim bi hafif dolgunluk hafif acı gibi birsey yok sanki sut bezlerim olusmayacak ta boyle bu sekilde sönük kalacak cocuga süt veremeyecekmisim gibi geliyor ![]()
Yok yok kötü düşünme
pozitif basıyoruz bünyeye ![]()
insallahhh canim cok sagol![]()
Genellikle büyüme bebek beslenmeye başlayınca oluyor dolgunlukta süt birikmesinden oluyor benimki hamilelikte büyüdü dolgunlaşmadı emzirme den sonraki günler göğüslerim şiş şiş oluyordu emzirince rahatlıyordum şimdi cıvık cıvık süt dolunca tekrar sertleşiyo emince gidiyo ![]()
![]()
insallah canim bi anormallik olmasinda ![]()
Yok yok bebişi emzirince şişer göğüslerin ![]()
Merhaba deneyiminizi rica etsem paylaşır mısınız? Çünkü 37 haftalık gebeyim ve göğüslerim aynı anlattığıniz gibi tedirgin oluyorum sütüm olmayacak mı acaba diye düşünüyorum ![]()
Merhaba canım sezeryan doğurdum 2 ci gümü geldi sütüm . Geldiğinde patlıcak gibi oldu tekrar bebek az emdiği için sütü bitiremedi. Bende o ağrılardan sağmayı unuttum. Sütüm azaldı birazcık şimdi mama takviye veriyorum.
Teşekkür ederim ![]()