Bunu doktorum önerdi normalde bu doğumdan önce başlanması gerekiyor bitkisel bir ilaç ben de doğumdan sonra kullanmak zorunda kaldım çok iyi geldi tavsiye edebilirim
Evet benimde dedigim buydu ismi gelmedi aklima
Ben lansinoh kullanıyorum, doğurdum:) gerektiği zamanlarda. Tavsiye ederim çok etkili oldu. Ama her emzirme sonrası ıslak bırakmamak için özen göstermek gerek .
Lansinoh bana da iyi gelmişti
Bende bunu kullanıyorum ama hiç işe yaramadı… şimdi eşimi lansinoh almaya gönderdim ama kalmamış diye aradı beni… çok kötüyüm yaa
Bende daha önce lansinoh kullandım faydası olmuştu simdi yine doğumdan önce eczaneden aldım ama naturax diye Bi krem verdi etki edecekmi bilmiyorum doğumdan önce şimdilik tatlı badem yağı sürüyorum doğumdan sonrada kremle devam edeceğim
Doğumdan önce mi kullanılır krem
Kişiden kişiye değişiyor demekki canım Mustela kremi de güzel onunda deneyebilirsin karbonatli suyla sil her emzirme sonrasi
Bu krem bende de basta ise yaramamisti ama bu kremi surup godus kalkani takinca cok hizliniyilesmisti yarasi
Tahin in üstte biriken yağını sürüp bir de öyle denesene canım
Bak bunu ilk defa duydum… hemen deniyorum
Kizlar merhaba göğüs ucu koruyucu krem alacagm ama ne alsam bilemedim alip kullanip memnun kaldığınız bi marka varmi ? Ozellikle yara olusumunu onlemek icin ilk oglumda gogus ucum cok kotu olmustu bunda da ayni şeyi yasamaktan korkuyorum.
kesinlikle gümüş kapak canim ne yara ne aci hicbirsey yapmiyor cok guzel koruyor
Canm nerde alabilirim peki bunu nasl kullaniliyor daha once hic kullanmadm
e bebekten aldim canim kucuk kapak seklinde sadece gogus ucuna koyuyorsun o kadar ama muhtesem birsey krem surupte her emzirmede yikamak silmek zorunda kalmiyorsun hic aci yara olmuyor
Bnde alaym ozaman canm ya emzirirken memede oluyor dimi o kapak cok gordum ama emin olamiyordum almaya
Ben kremi incia marka tercih ettim içeriği tamamen bitkisel. Kapak olarak gümüş değil, bal mumu kapak tercih ettim, nemlendirme özelliği olduğu için ve gümüş kapaktan çok çok daha uygun yüzde yüz katkısız doğal. 37.haftada ikisinide kullanmaya başlicam nasipse belki sana fikir olur
Krem kullanacak olanlar icin doğumdan önce kullanılmaya baslanmasını tavsiye ediyorlar catlama olayını daha cok engelliyormus. Mustelayi cok övüyor herkes ebeler doktorlar falan da tavsiye etmis hep. Ben ondan sipariş ettim bakalım
Tesekkur ediyorum kizlar yorumlarnz icin deneyecegm araştırma yapiyorum suanda ama göğüs ucu halkalari cok pahaliyms ya bu kadar tahmin etmemistm
yok canim metal zaten gogus ucu yeri var gogsune yerlestiriyorsun kucuk bisey emzirirken cikartiyorsun bitince geri koy gece yatarkende takma cok rahat bisey her an takmak zorunda degilsin zaten gogsude nemlendiriyor o yuzden yara olmuyor ben gunde 2 saat falan koyuyordum