Sagol canm deneyecegim bu fikri teşekkür ederim
İncia kullanmistim ben hamilelik ve emzirme surecinde ćok da memnun kaldim.
rica ederim canim![]()
Instagram ve youtube da ferzan ebe diye bir ablamiz var anlatımını cok seviyorum bugün bir videosunda her kadının vücudunun kendine özel olduğunu kimine gümüş kapak etki ederken kimine sadece göğüs pedi yeterli olabiliyormus. Nemli kalması onemli olan bir kuruyup bir ıslandığı icin catliyor ve acı veriyormus. sahsen kapak almadım rahatsiz olabileceğimi düşündüm göğüs pedi aldım yüzde yüz etkili diye bir garantisi yok sanırım . Bakımla alakalı oldugunu söylüyorlar
Haklisin canm herkesin vucudu herseyi kabul etmeyebiliyo deneyerek birazda bulmak lazim ilk etapta krem kullanmayi düşünüyorum bakalm ise aramazsa baska bi seye gecerim
Göğüs ucu çatlamaması için doğumdan önce krem vs sürmeye başlayan var mi
Ben sürmüştüm gebeliklerimde
Ben 3. Aydayım annem şimdiden başla dedi. Göğüs pedine bol hindistan cevizi yağı sürüp koyuyorum bir sonraki Duşa kadar duruyor
Bende e bebekten krem aldim 36. Haftama girdim akşamları onu sürüyorum sabahları sürmek içinde nemlendirici etkisi olan bi yağ almayı düşünüyorum
Bepandol kullanıyorum iyi geliyor bana
Kızlar 32haftalik oldum göğüs ucu kremini kullanmak için erken mi sizce? Yani hamileyken mi başlamak lazım yoksa doğumdan sonra mı?
Hamilelikte kullanmak daha iyi bence yrni doğum yapan tanıdıklarımdna hep öyle tavsiye aldım ben başladım
Artık kullanmaya başlayabilirsin canım normalde de doğumdan önce başlamak gerekiyor bende son ayıma girmeden kullanmaya başlamıştım 2 3 günde bir sürüyordum doğum sonrası daha sık sürersin
Bende 36 haftalıkken başladım ama her gün sürmedim 2-3 günde bir sürdüm şuan 39+2 yim her gün sürüyorum gece yatmadan. Zaten acımaya ve sertleşmeye başlıyor göğüs ucun ne sıklıkla sürmen gerektigini anlayabilirsin bu şekilde doğumdan oncesi için.
Hamileliğimin başından beri göğüs uçlarım hassaslastı zaten. Başlayayım bende en iyisi
Ne kullanıyorsunuz marka olarak lansinoh aldım ben yorumları iyi diye
Ne kullanıyorsun peki canm?
Bende lansinoh lanolin kullanıyorum ama balmından da aldım doğum yaptım ondan da kullanıyorum bazen.
Ben de 33-34. Haftalarımda kullanmaya başladım akşamları uyguluyorum şimdilik. Kremimde mustelanınki en iyisi oymuş. Umarım öyledir.
Merhaba kızlar 34+3 hamileyim bazı sosyal medya fenomenlerinden gördüğüm kadarıyla gebelikte yani doğumdan önce göğüs ucu yarası olmasın diye bir krem kullanıyor ve memnun kalmışlar lansinoh diye bir krem siz kullandınız mı gerçekten etkisi var mı