Göğüs ucu kremi tavsiye?

İki ay önce doğum yaptım ve doğumdan hemen sonra göğüslerim inanılmaz yara oldu. Yara olduktan sonra hiç bişey şıp diye iyileştirmiyor tabiki :grinning: ben lansinoh almıştım ve düzenli olarak her emzirmeden sonra sürdüm inanılmaz fayda etti ve yaralar iyileşti. Şimdi bazen tekrar yara olacak gibi oluyor hemen sürüyorum ve geçiriyo. O yüzden lansinohu tavsiye ederim

4 Beğeni

Benim göğüs ucum 2 çi gunumde cok yara olmuştu emzirince cok acı cekiyordum.hic bir krem surmedim.

Her emzirdigimde kendi sutumle ıslatdım. Duş aldikdan sonra yara olan yerler suyla yikanip gitmişdi.

@Gebe :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ben de böyle yapmıştım, ek krem kullanmama gerek kalmamıştı

3 Beğeni

Teşekkür ederim sevgili güzel anneler bende lansinoh gogus ucu kremi aldim bakalim bizi de neler bekliyor sevgilerimle

2 Beğeni

Doğuma sayılı günlerim kaldı inşallah göğüs ucu kremi öneriniz var mı ve bunun yanında ekstra birşey ler kullanılması gerekiyor mu en korktuğum şey göğüslerimin yara olması emzirememe bunun için hangi önlemler alınmalı sizce :cherry_blossom:

Benimde sayılı günler var yaklaşık 2 aydır her duş sonrası badem yağı sürüyorum birde doğum zamanında kullanmak için tahin üzerinde oluşan yağları biriktirdim 100 ml kavanoz kadar oldu olumsuz bı durumda kremlerden önce doğal yolla çözüm bulmayi denicem

1 Beğeni

Kakao yağı aldım ben aktarlarda satılıyor hem bebek emerkende bebeğe Bir zararı yok

Ben lansinoh kullandım üzerine de gögüs kapağı çok faydasını gördüm özellikle emzirirken yara olunca sürdüğümde bile 2 3 saate iyi oluyordu

Kızlar 17ci haftamdayım yavaş yavaş alışverişlere başladım göğüs ucu kremi almalımıyım kimisi zeytinyağı sürüp streç film kapat diyor kimisi krem al diyor napıcağımı bilemedim ? Kremlerdede bir çok marka var ama en cok lansinoh ,incia yı duydum ne öneriyorsunuz ?

lansinoh alabilirsin, memnun olan çok kişi var.

1 Beğeni

Öyle yapıyom o zaman cok teşekkürler :))

@Emineee1 göğüs ucu için şuan çok erken son trimester döneminde kullanmaya başlanmalı.

1 Beğeni

Yok ben sadece alıp koyucaktım öyle kullanmıcam tabi şuan

Bende dogum yapana kadar krem almamıstım ama bebek emmeye basladıgı andan itibaren meme ucunda asırı hassasiyet sızlama vs oldu. Allahtan hastanenin hediye paketinde lansinoh krem vardı taburcu olana kadar onu kullandım. Sonrasında da kremi aldım. Gercekten iyi geliyor tavsiye ederim. Yara olmasını tamamen engellemiyor elinin altında birde madecassol krem bulundur o yuzden… Meme ucunu nemlendirmesi hassasiyet sızlama vs için lansinoh krem cok iyi geliyor.

1 Beğeni

Ben emzirme öncesi sütümle göğüs ucumu nemlendirdim. Sağım yaptığım zamanlarda da zeytinyağı sürmüştüm. Hiç sorun yaşamamıştım. Göğüs ucunun yara olmasının en önemli nedeni yanlış emzirme. Doğum öncesi bu eğitimleri almanızı öneririm. Size çok yararı olur.

1 Beğeni

Lansinoh al canim benim gogislerim yara oldu daha ilk gunden o iyi geldi ve gumus kapak kullandim simdiden kullanabilirsin heralde krem sonucda

Soğuk sıkım orijinal temiz içerikli hindistan cevizi yağı. Bire bir. Ve kantoron yağı dönüşümlü olarak kullanabilirsin

1 Beğeni

Dogumdan önce onerebileceginiz krem yada bitkisel bi urun var mi hanımlar

Genelde fenomenler veya eczacilar lansinoh oneriyor ama bana gore o kadar da etkili bir krem degil. Ben kullandim fayda etmemisti . Bi tane pomat vardi gogus ucu yaralarimi o iyilestirdi . Adini bilemiyorum mavi bir kremdi. Ama bide kantaron yagi var onu da deneyebilirsiniz onu surenler de cok memnun. Bide saf zeytinyagi

1 Beğeni

Teşekkür ederim kantaronu ve zeytinyağıni deniyecegim :blush: