Lansinoh da kullanıyorum ama tahin yağındaki fayda hiçbir kremde yok bence kanayan açık yara vardı hemen kapattı tahin yağı
Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar 35 inci haftadan yazıyorum ilk çocukta göğüs ucu yarasından acimasindan çok çektim bunda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım ne krem alayım kesin çözüm olur dediğiniz ne var yardımcı olur musunuz lutfen
Bende lansinoh vs kullanmistim ilk gebeligimde fayda etmemisti . Gamaston pomat kullandim o cok iyi geldi yarayi daha kisa surede toparliyor. Bide hakiki zeytinyagi kantaron yagi da kullanmayi oneriyorlar genelde. Gümüş kapak vs ama asiri pahali . Benim sag gogus ucum digerine gore az o yuzden emzirme zor olmustu falan.
Ben de lansinoh aldım henüz başlamadım kullanmaya birde günüş kapak aldım 1 ay kala kullanılması öneriliyor (doğuma 1 ay kala) artık başlarım bu aralar
Bence canım zaman varken göğüs ucu kremi kullanmaya başla ister istemez hani ilk emzirmeden sonra göğüsler alışana kadar bir acıma bir yara falan olabiliyor zaten Doktorlar normalde 8 aydan itibaren gözlü çukura kremi kullanmamızı öneriyor aslında ama işte biz unutuyoruz bayanlar olarak
Merhaba sevgili anneler göğüs ucu kremi olarak hangi markayi önerirsiniz
Lansinoh öneriyor çoğu anne ve ben meme ucu kremini doğum yapmadan bir ay kadar önce kullanılması gerektiğini duydum
Lansinoh öneriyorum ben de ama en etkili şeyin anne sütü olduğunu bu bebeğimde öğrendim
İncia ve anne sütü kullandım. Düzensiz kullanmama rağmen hızlı iyileşme sağladı
Lierac güzel nemlendiriyor bütün vücuduma onu uyguluyorum çatlaklıklar için vermişti doktorum lansinoh yapısı benim hoşuma gitmedi
Anne sütü nasil etkili catlaklara tam olarak anlayamadım
Her emzirmeden sonra gelen sütünüzden bir miktar göğüs ucunuza sürdüğünüz zaman o da fayda ediyor. Anne sütü vitaminlerle dolu, biliyorsunuz. Doğal şifa kaynağı diyebiliriz @Gebe
Çatlaklara faydalı mı bilmiyorum ama meme ucu yarasına iyi geldi
Bu güzel bilgi icin teşekkür ederim anne sütünü sürdükten sonra extradan lansimoh kremi surmeye ihtiyac duydunuz mu ?
Daha çok etki etsin diye ben üstüne incia meme ucu kremi sürdüm
Peki oyleyse bende deneyim teşekkür ederim
Ben sürmedim
Anladım bende icerigini arastirip deneyecegim
İncia içeriği temiz