Göğüs ucu kremi tavsiye?

Ben tahin yağı kullanıyorum ve gerçekten iyi geliyor kesinlikle dene Lansinoh krem de iyi geliyor. Mutlaka her emzirme veya sağım öncesi ikisinden birini kullanmaya çalışıyorum

Kesinlikle gümüş kapak alın

Bu kremi kullanan var mı bu markayı tercih ettim ama kokusu bir garip geldi bozulmuş kuruyemiş gibi kokuyor normal mi kokusu

bu markayı hiç kullanmadım ama kokusuz çok güzel nemlendiren ve gögüs ucu ve gögüs çevresinde oluşan çatlakları yaraları geçiren bir krem önerebilirim :slight_smile:

1 Beğeni

Anne sütünü kullana bilirsin

Tabiki hangisi o krem​:smiling_face:

İnşallah nasip olursa denerim​:smiling_face_with_three_hearts:

Ben bu kremi hiç görmedim ama eğitime katılıp yenidoğan hemşiresine sorduğumda bana önerdiği göğüs ucu kremi Lansinoh oldu bende ondan alacağım

Doğum yaptıran ebemizin tavsiyesiyle aldım pişman olmazsınız birazcık fiyatı tuzlu ama değer :blush: inşallah şifa olur

1 Beğeni

O markayı bilmiyorum ama benim kullandığım bu doğuma bir iki ay kala basliyosun daha bir hafta oldu kullanmaya başlayalı gerçekten yumuşacik yaptı tat ve koku yok doğumdan sonra da silmeden emzirebilirsin demişti eczacim katkısız

2 Beğeni

Ben ilk dogumumda lansinoh aldım inanın hiç bir işe yaramadı maalesef :pensive: üç hafta sonra doğumum var bu defa mustelanin kremini aldım onu deneyeceğim gümüş kapakta aldim bu defa umarım ilkinde yaşadıklarımı yaşamam

Canim garmastan pomad diye bi krem var inanir misin bir gecede geçirdi yarasını cok kötü kaniyordu benim.

1 Beğeni

Teşekkürler :heart_hands:

1 Beğeni

İlk bebisimde bende kullanmıştım bozuk ne demek kokuları cidden iğrenç oluyor en son lansenoh kullanmıştım onu tavsiye ederim şimdi ikinci hamileliğim yine lansenoh alicam aklında bulunsun bunda koku yok

1 Beğeni

Faydasına görmüş müydünüz peki

Ben de Incıa göğüs ucu kremi aldım kokusu yok bence henüz kullanmadım ama yorumları oldukça iyiydi

1 Beğeni

İlk kez gördüm, benimde ilk hamileliğim, çevremdeki herkes lansinohun göğüs ucu kremini önerdi ve ısrarla gümüş kapak önerdiler. 30. Haftadan itibaren kremi kullanıyorum belki daha erken başlamışimdir tam hatırlamıyorum. 35+6 dayım artık kremi sürüp gümüş kapağı da kullanmaya başladım. İnşallah ise yarar

Evet bence krem olarak en etkilisi o ben yara olmadan sürmüyordum açıkçası yara oluncada direk geçiyordu

1 Beğeni

Teşekkürler :heart_hands:

Çok sağolun​:heart_hands: