Ben tahin yağı kullanıyorum ve gerçekten iyi geliyor kesinlikle dene Lansinoh krem de iyi geliyor. Mutlaka her emzirme veya sağım öncesi ikisinden birini kullanmaya çalışıyorum
Kesinlikle gümüş kapak alın
bu markayı hiç kullanmadım ama kokusuz çok güzel nemlendiren ve gögüs ucu ve gögüs çevresinde oluşan çatlakları yaraları geçiren bir krem önerebilirim
Anne sütünü kullana bilirsin
Tabiki hangisi o krem
İnşallah nasip olursa denerim
Ben bu kremi hiç görmedim ama eğitime katılıp yenidoğan hemşiresine sorduğumda bana önerdiği göğüs ucu kremi Lansinoh oldu bende ondan alacağım

O markayı bilmiyorum ama benim kullandığım bu doğuma bir iki ay kala basliyosun daha bir hafta oldu kullanmaya başlayalı gerçekten yumuşacik yaptı tat ve koku yok doğumdan sonra da silmeden emzirebilirsin demişti eczacim katkısız
Ben ilk dogumumda lansinoh aldım inanın hiç bir işe yaramadı maalesef üç hafta sonra doğumum var bu defa mustelanin kremini aldım onu deneyeceğim gümüş kapakta aldim bu defa umarım ilkinde yaşadıklarımı yaşamam
Canim garmastan pomad diye bi krem var inanir misin bir gecede geçirdi yarasını cok kötü kaniyordu benim.
Teşekkürler
İlk bebisimde bende kullanmıştım bozuk ne demek kokuları cidden iğrenç oluyor en son lansenoh kullanmıştım onu tavsiye ederim şimdi ikinci hamileliğim yine lansenoh alicam aklında bulunsun bunda koku yok
Faydasına görmüş müydünüz peki
Ben de Incıa göğüs ucu kremi aldım kokusu yok bence henüz kullanmadım ama yorumları oldukça iyiydi
İlk kez gördüm, benimde ilk hamileliğim, çevremdeki herkes lansinohun göğüs ucu kremini önerdi ve ısrarla gümüş kapak önerdiler. 30. Haftadan itibaren kremi kullanıyorum belki daha erken başlamışimdir tam hatırlamıyorum. 35+6 dayım artık kremi sürüp gümüş kapağı da kullanmaya başladım. İnşallah ise yarar
Evet bence krem olarak en etkilisi o ben yara olmadan sürmüyordum açıkçası yara oluncada direk geçiyordu
Teşekkürler
Çok sağolun