Göğüs ucu kremi tavsiye?

İncia+anne sütü sürdüm doğumdan sonra sürmeye başladım

10-12 gun kala kullanmaya baslayin diyorlar. Göğüsunuzu nemlendirmek hazirlamak icin galiba oyle okumuştum. Ürünü nerden aldiniz acaba

Buzdolabi poşeti ne ise yariyormus anlamadimm :smiling_face_with_tear::rofl:

Göğüs ucu kremi için hangisini aldınız lansinoh almayı düşünüyorum ama karar veremedim​:unamused:

Lansinoh aldım ben de

Kullandınız mı

Yok henüz kullanmaya başlamadım doğuma 1 ay kala kullanmaya başlayacağım ağustos 20leri doğumum Herkes onu önerdiği için onu aldım :roll_eyes: hatta yanlışlıkla 10gramlık almışım kskskssk 2 sürümde biter neyse dedim bi sürmeye başlıyım donra büyüğünü alırım :grinning:

1 Beğeni

Ben incia’nin aldım organik içerik kullandiktan sonra temizleme gerek yok emzirirken doğumuna 2 ay var uzun süreli kullanmadım ama geldiğinde deneme amaçlı sürdüm güzel nemlendiriyor

2 Beğeni

En iyisi gamaston pomat . Lansinoh kullandim fayda etmedi. Bide kantaron yagini oneriyorlar . Bu ikinci dogumum olacak nasipse. Insallah yara olmaz ama olursa da bu ikisini kullanacagim

1 Beğeni

Bende 10 gram almışım siz diyince bakayım dedim hemen iptal edip 40 aldım​:joy:

Şimdilik lansinoh aldım doğuma 26 gün var kullanıp bakarım olmadı bunu da denerim​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Ben de incia pişik kremi aldım​:innocent:

1 Beğeni

:joy:ay iyi ki bakmışsınız çok yanıltıcı

1 Beğeni

İncia’nin bütün ürünleri güzel çok önerdiler temiz içerik olunca tabi bebeklerimizde herşeyin en dogalini hak ediyorlar ben bütün ürünlerini incia tercih ettim

1 Beğeni

Göğüs uclarım yara oldu bebeğimi emzirmekte zorlanıyorum ne yapabilirim

Krem alın en iyisi. Silmeden bebeği emzirebildiğiniz kremler var

cok ürün kullandim hic biri ise yaramadi kaniyordu artik tek çözümü zeytinyağında buldum surekli sürdüm

Lansinoh krem bana iyi gelmişti bi defa sürmüştüm hemen etkisi olmuştu

Benim kullanmadığım şey kalmamıştı zeytinyağı lansinoh krem hiç biri bi işe yaramadı terayağ sürmüştüm hafifletmişti biraz olsun dene istersen birde bu doğumumda gümüş kapak almayı düşünüyorum iyi diye duydum

İncia göğüs kremi çok güzel yumuşatıyor ve balmumu kalkan öneririm