Teşekkür ederim
Peki aldığından memnun musun yani sonuçta yurtdışından geliyor ya
Evet memnunum isimk rahatlikla yapabiliyorun cekis gucude guzel
Rica etsem linkini atabilir misin zahmet olmazsa
Markasi nedit canim
https://www.amazon.com.tr/Giyilebilir-Elektrikli-Taşınabilir-Seviyesi-Toplayıcı/dp/B0BJ29PDB7/ref=pd_aw_ci_mcx_pspc_dp_m_m_i_2?pd_rd_w=a8OrV&content-id=amzn1.sym.4220d65d-a45f-484f-9cb2-fb4c1c4f3f6d&pf_rd_p=4220d65d-a45f-484f-9cb2-fb4c1c4f3f6d&pf_rd_r=06C3PHR0EXCNVAQWNBMC&pd_rd_wg=wNqt0&pd_rd_r=c000f660-33b4-49c3-992f-33cfc0137258&pd_rd_i=B0BJ29PDB7 @Meryem2
Ttendyolda varmi bundan canim resmini eklermisin rica etsem cok sagol
Tm actim.resmini biraz pahaliymisda
Aynen ama faydalimi sen kullaniyorsun demi
Evet ben kullaniyorum ikide bir elimde tutmaktan bikmistim digerlerinde elimde tutsam isim yarim kaliyordu bebegimi emzirdikten sonra buju takiyorum isimi yapıyorum sagiyor benimmi beyaz dur atayim
@Meryem2Trendyolda bu var ama pahalı biraz
Anladim canim ilk cocugumda tek goysumde vardi sut oda yavanmis diyer goysumde azdi sonra sarilk oldu oglum o goysumde sutte gitti tekrar aynk seyleri yasamak istemiyorum insallah faydasi olur
Son aylarda alirim suan 10 haftalik sadece suan cok bulantim var onunla ugrasiyorum ilacta fayda etmiyor
Cok gecmis olsun
Cok tskr ederim insallah buradaysam dogumdan sonra yine konusuruz memnunsam
Yabancılar hep bundan kullanıyor, ne güzelmiş dedim hep gördükçe
E bebekten almıştım baby mom markası pek kullanmıyorum benim sütümde problem var. O yüzden çok nadir sağıyorum
Kiwininkinimi afrikanin gelininin onerdigi makina demi bende ondan alcam bakim
İlkte benim hic yoktu azdi tekte vardi oda oglum sarilik olunca hepten gittu ama buna pes etmiycem ugrasicam gelsin diye