Göğüs pompası gerekli mi

İlk kiwinin dakıka sayarlı elektırıklısını aldım daha sonra yurtdısından elımde tutmadan sutyenın ıcıne koyulan elektırıklılerden aldım (o sayede ısımı de tapıyorum bır yandan sut sagılıyo )

Aa süper :heart: konuların birleşmesi güzel olmuş

1 Beğeni

Aynen böyle hem toplu hemde istediğini buluyorsun

Özellikle ilk hafta elle sagım yapılmasını öneriyor emzirme danısmanları cunku kolostrum denilen sarı antibiyotik degerinde özel bir süt üretimi oluyormus. Sagım makinelerinde sütün kablolarda kaldıgını o yuzden elle sagım yaparak bir tek damlasının bile zayi edilmemesi gerektigini soyluyorlar. Onun dısında en kuvvetli cekisi bebek yaparmıs, makineler ona gore hafif kalırmıs o yuzden aslında cok da saglıklı değilmiş. Benim sosyal medyada takip ettigim danısmanlar cok zords kalmadıkca önermiyorlar bu aleti…

4 Beğeni

Ben bundan sipariş vermeyi düşünüyorum

2 Beğeni

Bende lansinoh manuel süt toplama pompasını aldım sonra herkes otomatik 2li pompa olandan al dedi onuda aldım ama gaza gelmişim şimdiki aklım olsa giyilebilen pompalardan alırdım Youha marka en iyisi onlar diyorlar

1 Beğeni

Benim aldığım bundan işte

1 Beğeni

İhtiyaç olmaz inşallah

Elle tutmak çok zorluyormuş hep buna bu parayı verceğine giyilebilenlere bakabilirsiniz ama üstte arkadaşında dediği gibi dışardayken falan evde iş yaparken iç çamaşırına koyup sağım yapılıyomuş çok konforlu diyolar Lansinohu Kullandıkça güncellerim ben yine fikir olması açısından

1 Beğeni

Bundan bahsediyorsun ama fiyat biraz uçuk favorilere ekledim inşallah indirim yakalarım

3 Beğeni

Lansinoh 2li pompasıyla aynı fiyat aslında akakçeden baktım şimdi

1 Beğeni

Bakicam bakalım artik

Elektrikli göğüs pompasından memnun musunuz ? Genel olarak, manuel daha mı kullanışlı ?

Gerekli olursa alırız dedik ilk günden gerekti eczaneden 600 tl kazığa aldık :joy: alın atın kenara illaki kullanırsınız ben elektrikli kullanıyorum

1 Beğeni

Bende manuel var çok uğraştırıyor iş yapamıyorsun ekstra onu sağayım derken zaten ikinciye acıkıyo bence en güzeli elektrikli iç çamaşırının içine konulup sağılması hem süt sağılır hem de bebiş uyurken yapacaklarını yaparsın @afrikanın_gelini54 canım sen internetden mi sipariş ettin hangi siteden aldın buradakiler aşırı pahalı

1 Beğeni

Valla hastanede ebeler hemşireler her gelen parmaklıyor memeni. Sonra hastane tipi makine getiriyor memen kopacak sanıyorsun. Biz peşpeşe 3 arkadaş doğum yaptık. Hepimizin başına gelen bu. Alamıyorsanız bile kiralayın mutlaka​:pinched_fingers:t2::sunflower:

1 Beğeni

Bende bunun tekli olanından aldım henüz kullanmadığım için bir yorum yapamıyorum

1 Beğeni

Yurtdisindan getiriyor eşim @Hasen @zsnblk Amazon

1 Beğeni

Bundan almayın ben aldım ve hiç işime yaramadı

Fiyat fazla geldi bana elektrikliye 1500 verdik zaten :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni