Cok sagol hastaneye gittim ondan donus yapamadim sukur hersey yolundaymis iki hafta sonra gel cinsiyete bakalim dedi 10 hafta 5 gun ileri gidiyor benimki ilerden gidiyormus bakalim ne olcak iyu sukur bas boyun cevresi falan guzel dedi
Bence gerekli hem ilerleywn zamanlarda süt sağıp saklarsın. Hemde bazen sağım yaptıkça sütte artıyor. Birde bazen göğüs çok dolu olduğunda çocuk tutamıyor o zama biraz pompa ile boşaltabilirsin.
İlaclarida degistirmedi zaten bulantin azalacak artik dedi iki hafta sonra bunlar bitecek vitamine geccecgiz dedi
Bende direniyorum hala ama işte çocuk doymuyor mecbur ek olarak Mama veriyorum bakalaım hayırlısı
Valla benim almama gerek kalmadı arkadaşim kendi hamileliğinde almış kullanmamış
Neguzel ya
Manüel çok zorluyor.Elin yorulur dediler bana da
Bende alacagim kararsizim gercekten ise yarayan verimli olanlar cok pahali manuellerde malum.ama dogum yapan herkese gerekli diye dusunuyorum
Ben mamajoo markasının tekli elektrikli göğüs pompasını sipariş verdim bugün. Doğumda nisanın başı
Giyilebilen pompalara bakın lütfen kızlar en pratik olanlar onlar
Bende bundan aldım çekimi çok kuvvetli ama daha doğurmadım
En iyisini yapmışsın şimdiki aklım olsaydı bende böyle giyilen pompa alırdım benimki lansinoh 2 li zulüm gibi
Öyle ben de omu düşündüm ama kızım sağolsun sağmam için boş bırakmıyo beni ama arabada felan mükemmel oluyor
Bende bunlardan tercih ettim buyuk kolaylik oluyor
Yaaa maşallahh Ömer kocaman olmuş canım. @afrikanın_gelini54
Teşekkürler